free download 78 travel guides written by experts

Bogdan Hrib lanseaza „UCIDETI GENERALUL”, al patrulea roman din seria Stelian Munteanu

CRIME SCENE Publishing, un imprint Tritonic si Flacara are onoarea de a va invita marti, 29 martie, incepand cu ora 18:00, la Cafepedia Romana, la lansarea celui mai recent titlu al scriitorului Bogdan Hrib: UCIDETI GENERALUL, al patrulea roman din seria Stelian Munteanu.

Lansarea se anunta, asa cum si-a obisnuit autorul de cativa ani incoace cititorii, cu un mis-en-scene din categoria – cum altfel? – suspans, cu arme si galoane, dar si cu surprize, deocamdata invaluite in mister.

Fireste, evenimentul va fi un prilej de aducere impreuna a prietenilor, ziaristilor, cititorilor si de a sta de vorba „despre despre carti si despre… noi”, cum promite Bogdan Hrib.

Despre roman, sa-i lasam sa vorbeasca cei avizati: autorul si doi scriitori emblematici pentru gen.

“Concluzii?! Ar trebui sa se traga conluzii?! Eu ma gandeam doar sa bucur cititorii… Daca-i ordin, cu placere! Parca asa se zice in armata… Stiu si eu? Cred ca da, dar nu sunt concluzii foarte originale, viata e frumoasa, dragostea la fel, destinul e fatidic, in principiu binele invinge, oameniiau si umor… cam astea ar fi, cred… Sper ca prin concluzii nu voiai sa zici invataminte? Nu cred ca pot sa invat pe nimeni nimic prin romanele mele… Poate doar sa-i fac sa-mi iubeasca personajele si implicit lumea cuvintelor tiparite (chiar si on-line)” – Bogdan Hrib (fragment din interviu luat de Radu Pocovnicu in FLACARA de martie, 2011)

„Pe editorul și gazetarul Stelian Munteanu l-am întâlnit în Filiera grecească, în Blestemul manuscrisului, în Somalia, mon amour. Nu și-a epuizat resursele și, într-o formă de zile mari, revine, de data asta, ca protagonist în Ucideți generalul. Din nou e implicat în acțiuni tenebroase, iarăși trebuie sa descalceasca mistere de rezolvarea carora depinde insasi viata sa. Niciodata nu l-am vazut atat deindarjit, de patimas, de revoltata. Fiindca nu mia suporta atata minciuna in jururl lui. Fiindca nu mia vrea sa fie manipulat. Angoasele lui sunt angoasele noastrem pericolele care il ameninta ne pot pandi pe oricare dintre noi, in aceasta lume in care nimeni nu stie cine e marele dirijor din umbră. Mânuind o scriitură nervoasă, ţesând o intriga cu multe rasturnari de situatie, Bogdan Hrib surprinde ce exactitate tribulatiile unui erou ajuns pe culmile exasperarii.” – George Arion (cel mai bun autor român de carte poliţistă)

„UCIDETI GENERALUL este un thriller captivant, plin de suspans. Aceasta carte este, de asemenea, un studiu de personaj – amanuntit si complex – prin care cititorul este transportat intr-o adevarata calatorie palpitanta prin tranzitia continua a ultimelelor decade din istoria Romaniei. Stelian Munteanu – amant, asasin si baiat de Bucuresti – este un erou care poate spune mai multe decat ne-am imagina despre vremurile pe care le traim.” – Mike Phillips (castigator al premiului “Pumnalul de Argint” decernat de Asociatia Scriitorilor de Romane Politiste din Marea Britanie, autor al mai multor romane politiste bestseller)

Editura Crime Scene Publishing a luat fiinţă în 2008, prin eforturile grupurilor editorialeTritonic si Flacara. Un imprint care isi propune ca misiune nu doar sa aduca titluri noi de romane politiste, ci sa creeze un spatiu editorial coerent, bine structurat pe subgenuri, stiluri si scoli, promovand cei mai buni autori ai genului si oferind cititorului prilejul de a cunoaste reperele de valoare ale genului si de a-si construi astfel o biblioteca de referinta: colectia crime-scene.

Bucuresti, 28.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *