free download 78 travel guides written by experts

Boem Club va invita la spectacolul-concert Lectia de muzica

Spectacolul-concert “Lectia de muzica” va avea loc sambata, 12 februarie 2011, începând cu ora 16.30, la sala de concerte a Centrului Naţional de Arta „Tinerimea Română”. Evenimentul marcheaza un an de lectii de muzică pentru toate vârstele, fiind o incununare a activitatii si a realizarilor ce poarta marca Boem Club.

Concertul va fi susţinut de catre membri ai clubului, atat profesori, cat si cursanti, avansati sau incepatori, care impartasesc aceeasi pasiune pentru muzica si au dorinta si bucuria de a canta. Intrarea este libera, iar publicul va putea audia piese din repertoriul international, atat muzica clasica, cat si pop, rock si blues. Spectacolul se va incheia cu un cocktail aniversar.

De-a lungul unui an de activitate, Boem Club a adus laolalta iubitori de arta de toate varstele, prin intermediul lectiilor de pian, chitara, vioara, violoncel si canto. Acest spectacol reprezinta o invitatie deschisa adresata tuturor celor care doresc sa ia contact cu lumea notelor muzicale, intr-un cadru organizat, prietenos si placut, sub indrumarea unor profesionisti in sfera muzicii.

Bucuresti, 11.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *