free download 78 travel guides written by experts

Boem Club a aniversat un an de lectii de muzica

Muzica si voie buna. Acestea au fost coordonatele dupa care s-a desfasurat concertul „Lectia de muzica”, cu ocazia implinirii unui an de existenta a Boem Club. Spectacolul a fost un real succes, sala Centrului National de Arta “Tinerimea Romana” dovedindu-se neincapatoare pentru numarul mare de iubitori de muzica prezenti la evenimentul desfasurat sambata, 12 februarie 2011.

Interpreti de toate varstele, cursanti si profesori, au delectat audienta cu piese dintr-o gama variata de genuri. Ritmurile de pop, rock si blues s-au imbinat cu acordurile clasice, intregul recital fiind o calatorie in lumea muzicii. Cursantii, interpreti a caror experienta muzicala variaza de la trei luni, la ani de zile, au lasat emotiile deoparte si au demostrat conostiintele acumulate pe parcursul lectiilor de muzica sustinute in cadrul Boem Club. La randul lor, profesorii au urcat pe scena, atat pentru a sustine si acompania micii interpreti, cat si pentru a interpreta ei insisi fragmente muzicale.

Concertul a fost sustinut de catre Centrul de limbi straine The Echo, Klever Travel, Clinica Stomatologica Just Smile, Aqua Carpatica, Restaurantul Sare si Piper, Sapte Seri, PRwave, Curierul National, Stiridebine.ro si Clopotel.ro.

„Ne bucuram ca lectiile de muzica la Boem Club au fost atat de bine primite de catre cursantii nostri. In acest prim an de activitate, ne-am dezvoltat conform asteptarilor, atat din punct de vedere administrativ, cat si educational, la acest moment avem o echipa de 10 profesori, comunicativi, profesionisti si uniti, toti absolventi de conservator. Concertul aniversar a fost incununarea unui an de munca, plin de activitati muzicale inedite. Le multumesc tuturor celor care ne-au ajutat in aceasta initiativa si sunt alturi de noi in continuare si sper ca prin activitatea noastra sa contribuim la educatia muzicala a cat mai multor oameni care se simt apropiati de muzica.” Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

Evenimentul s-a incheiat cu un cocktail aniversar, ocazie cu care echipa si prietenii clubului de muzica s-au cunoscut mai bine si au sarbatorit impreuna un an de reusite. Momentele pline de emotie si entuziasm, aplauzele si trofeele, tortul si sampania, au facut ca spectacolul oferit de Boem Club sa fie o lectie de nota zece.

Bucuresti, 14.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *