metalshow

Bobby Paunescu, mogul de moda noua

Două ziare-emblemă ”Evz” şi ”Capital” au fost cumpărate – e oficial – cu cash cât pentru două apartamente: 200.000 de euro, plătibili în două tranşe. Ce ne spune însă acest preţ despre viitorul presei româneşti?

Bobby Păunescu, noul proprietar al publicaţiilor ”Evenimentul Zilei” şi ”Capital”, spune că nu se consideră un businessman – în sensul în care se uită la media ca la o afacere – şi că face ceea ce face ”din plăcere”. ”Un businessman ar trebui să stea de dimineaţa până seara să-şi urmărească investiţiile. Eu nu fac chestia asta”, spune Păunescu Jr. într-un interviu pentru MONEY EXPRESS. Nici titulatura de regizor, antreprenor sau investitor spune că nu îl reprezintă. ”Sunt un cetăţean care pune bani în ceva care se dezvoltă”, spune fiul omului de afaceri George Păunescu.

Despre holdingul media în care a cooptat recent publicaţiile cumpărate de la Ringier pentru suma de 200,000 de euro, potrivit Monitorului Oficial, Păunescu spune că a investit până acum ”peste 20 de milioane de euro”. Citiţi în ediţia MONEY EXPRESS din această săptămână mai multe informaţii despre strategia de business a lui Păunescu Jr., dar şi o radiografie a presei româneşti actuale în contextul investiţiilor din ultimii ani făcute de oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vântu şi Aydin Dogan (Kanal D).

Săptămânalul de business MONEY EXPRESS apare in fiecare marţi.

Bucuresti, 08.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *