free download 78 travel guides written by experts

BOBA K // SINGLE NOU “Nothing Can Stop Us Now”

“Aceasta este exact melodia pop de care avem nevoie in acest moment.” – POPJUSTICE

“A spune ca suntem indragostiti de Boba K si soundul ei pop modernist ar fi o subevaluare.” – MAGAZINUL SPINDLE

“Pop perfect cu un aer clasic” – CLASH

Boba K lanseaza astazi un imn al unei generatii “Nothing Can Stop Us Now”.

“Nothing Can Stop Us Now” este o alta miscare indrazneata de la cantareata de origine ucraineana, care traieste in Londra. Melodia pune in valoare calitatile vocale ale artistei printr-o productia vibranta de electro-pop. “Nothing Can Stop Us Now” este despre renuntarea la orice inhibitie, depasirea oricaror obstacole si celebrarea libertatii.

Boba K explica: “Cantecul este despre noua generatie, despre inimile tinerilor curajosi care vor sa-si traiasca singuri viata si nimic nu ii poate impiedica sa obtina ceea ce vor!”

BOBA K, Nothing Can Stop Us Now

In 2012 Boba K decide sa isi ia inima in dinti si sa se mute la Londra, plecand de langa familia sa din Kiev pentru a-si continua studiile la Institutul de Muzica Contemporana din Londra. De cand locuieste in Londra, Boba K a ajuns sa-si dezvolte cu adevarat gama vocala care acum acopera aproape 4 octave. Sunetul ei este influentat de dragostea artistei pentru legende muzicale precum Etta James, Ella Fitzgerald, Queen si The Beatles, la care se adauga artistii favoriti din copilarie, printre care Britney Spears si The Spice Girls, dar si sunetul mai recent al muzicii de club.

Cu un gust eclectic in muzica, o gama vocala impresionanta, combinata cu un talent incredibil, Boba K isi doreste sa cante doar imnuri pop curajoase. Ea a petrecut ultimii doi ani scriind si inregistrand materiale pentru albumul ei de debut, in timp ce se plimba intre Londra si Scandinavia.

Cu determinarea si pasiunea de a crea melodii puternice si moderne, Boba K este pregatita sa se faca remarcata in toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *