free download 78 travel guides written by experts

BNP Paribas Real Estate este numarul unu la nivel european

in topul companiilor imobiliare, conform cifrei de afaceri

BNP Paribas Real Estate se situeaza pe primul loc in clasamentul companiilor de servicii imobiliare, in functie de cifra de afaceri la nivel european din 2008, conform analizei anuale efectuate de revista ‘Property Week’.

Compania a reusit sa devina numarul unu in Europa cu o cifra de afaceri anuntata de 619,6 milioane lire sterline, urcand 5 pozitii in comparatie cu anul trecut. Totodata, BNP Paribas Real Estate reuseste sa intre in top 5 la nivel mondial in acest an, ajungand de pe locul 8 pe locul 5, conform acelorasi cifre.

BNP Paribas Real Estate este o subsidiara independenta a grupului financiar international BNP Paribas, cea de-a sasea banca la nivel mondial, cu prezente in 85 de tari. In 2008 BNP Paribas a fost numita “Banca Globala a anului’ de catre revista ‘The Banker’. Fiind parte a unui brand atat de prestigios, BNP Paribas Real Estate urmeaza aceleasi procese si proceduri riguroase sa si compania-mama.
La nivel international oferim servicii care acopera intregul ciclu de viata al produselor imobiliare si adaptam solutiile oferite la cerintele individuale ale clientilor nostri. Serviciile noastre includ tranzactii, consultanta, evaluari, property management, investment management si property development.

Suntem prezenti in 25 de tari (birouri directe si aliante) in Europa, Orientul Mijlociu, India si New York.

BNP Paribas Real Estate este prezenta in Romania din 2008, prin achizitia companiei Cornerstone International, dar echipa locala are o experienta indelungata pe piata locala, inca din 200. Furnizam urmatoarele servicii: tranzactii, evaluari si consultanta. Anul trecut cifra de afaceri a biroului local a fost de 2,3 milioane Euro.

Bucuresti, 15.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *