free download 78 travel guides written by experts

BMW Welt se redeschide din 4 mai cu serviciile de livrarea automobilelor, spaţii de prezentare şi magazine

Guvernul landului Bavaria a relaxat reglementările şi măsurile pentru a reduce răspândirea coronavirusului. Drept urmare, BMW Welt, cel mai vizitat obiectiv turistic al landului din Germania de Sud, va relua serviciul de predare a automobilelor şi va redeschide sălile de livrări şi showroomurile începând cu 4 mai. Prin urmare, clienţii pot să-şi preia personal noul BMW la BMW Welt.
În plus, un număr limitat de vizitatori pot primi sfaturi personale cu privire la automobilele noi în showroomurile BMW Welt sau pot intra în magazinul BMW Welt Lifestyle & Accessory pentru a face cumpărături dintr-o gamă largă de produse BMW şi MINI de înaltă calitate.

Bucureşti/München. Guvernul landului Bavaria a relaxat reglementările şi măsurile pentru a reduce răspândirea coronavirusului. Drept urmare, BMW Welt, cel mai vizitat obiectiv turistic al landului din Germania de Sud, va relua serviciul de predare a automobilelor şi va redeschide sălile de livrări şi showroomurile începând cu 4 mai. Prin urmare, clienţii din Germania vor putea să beneficieze de o livrare specială la BMW Welt.

În plus, un număr controlat de vizitatori pot primi prezentări şi recomandări personale cu privire la automobilele şi motocicletele din showroomurile BMW Welt sau pot intra în magazinul BMW Welt Lifestyle & Accessory pentru a face cumpărături dintr-o gamă largă de produse BMW şi MINI.

Desigur, sănătatea clienţilor şi angajaţilor noştri continuă să fie principala noastră prioritate, astfel încât livrările de automobile şi consultaţiile vor fi efectuate în conformitate cu toate reglementările şi măsurile oficiale de siguranţă. De exemplu, clienţii care îşi preiau automobilele la BMW Welt vor fi prezenţi într-o zonă privată a centrului nostru unic, BMW Product Info, unde li se va oferi o demonstraţie virtuală a tuturor funcţiilor noului lor automobil BMW. Clienţii care au planificat să îşi ridice automobilele de la BMW Welt la 4 mai sau după această dată trebuie să contacteze partenerul BMW pentru informaţii suplimentare.

BMW Welt (c) BMW AG

Deocamdată, sălile de livrări şi showroomurile de la BMW Welt vor fi deschise din nou de luni până sâmbătă, între orele 8.00 şi 20.00. Cooper’s Bistro, unul din cele 4 spaţii gastronomice, va servi mâncare şi băutură numai în regim take-away.

Muzeul BMW, BMW Group Classic şi alte restaurante din toate spaţiile noastre vor rămâne închise publicului pentru moment. De asemenea, nu vor exista tururi ghidate, evenimente publice sau ateliere (de exemplu, în campusul BMW Welt Junior).

BMW Welt. Inima tuturor mărcilor BMW Group

Anual, BMW Welt are peste trei milioane de vizitatori. Cu arhitectura sa emblematică, BMW Welt este punctul central al tuturor mărcilor din BMW Group – BMW, subbrandurile BMW M şi BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars şi BMW Motorrad -, care sunt prezentate într-o manieră impresionantă în propriile universuri de experienţă. Dar BMW Welt nu înseamnă doar expoziţiile şi preluările noilor automobile, care sunt puncte de atracţie pentru pasionaţii de maşini de pretutindeni.

De-a lungul anului, vizitatorii se pot bucura de programe variate de cultură, artă şi divertisment, precum şi de locaţia populară în care au loc peste 400 de evenimente externe. Diferitele restaurante ale BMW Welt oferă o varietate de delicii culinare, până la gastronomie recompensată cu stele Michelin. În BMW Welt Junior Campus, copiii şi chiar întreaga familie pot explora oraşul viitorului şi mobilitatea de mâine – fie independent, fie în ateliere interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *