free download 78 travel guides written by experts

BMW Team RLL si Mission:Impossible – Rogue Nation, impreuna pe circuitul Road America

#24 BMW Team RLL Z4, pilotat de John Edwards şi Lucas Luhr, va concura cu un design "Mission:Impossible – Rogue Nation" (Misiune:Imposibilă – Naţiunea Secretă) în cea de-a şaptea etapă din sezonul 2015 al TUDOR United SportsCar Championship ce are loc pe Road America din Elkhart Lake (statul Wisconsin). A cincea ecranizare a francizei Mission:Impossible, realizată de Paramount şi Skydance Media, a fost lider al box office-ului mondial la 31 iulie şi a reuşit încasări totale, la nivel mondial, de peste 150 de milioane de dolari în prima săptămână de la lansare. În film sunt prezente mai multe modele BMW, cu noile BMW M3 şi motocicleta BMW S 1000 RR în prim plan. BMW este partener exclusiv pentru automobile al peliculei, franciză în care rolul principal este deţinut de Tom Cruise.

"Performanţa supremă este exact ceea ce reprezintă Mission:Impossible – Rogue Nation, programul nostru BMW Z4 şi, cel mai important, marca BMW", a declarat Trudy Hardy, vicepreşedinte de marketing BMW of North America LLC. "Decizia de a utiliza un design inspirat de film în acest week-end la Road America a fost una uşoară şi este doar încă un exemplu al modului în care BMW NA s-a poziţionat pe circuite încă de la începuturile sale în America de Nord, acum 40 de ani, cu BMW 3.0 CSL."

Aceasta este a doua oară când BMW oferă francizei susţinerea sa tehnologică superioară, ceea ce a permis să furnizeze cinefililor de pretutindeni scene de cascadorii auto ce îţi taie răsuflarea. Anterior, BMW a fost partener al Paramount la filmul realizat în 2011, "Mission:Impossible – Ghost Protocol".

Pe lângă faptul că a oferit susţinere echipei de producţie a filmului, BMW of North America va lansa o serie de iniţiative de marketing "Mission to Drive" în jurul peliculei, inclusiv reclame TV, radio şi digitale. Constructorul auto a fost sponsor exclusiv al premierei mondiale a filmului ce a avut loc la Viena (Austria).

Mai mult decât orice alt circuit din America de Nord, Road America a fost martorul succeselor BMW Team RLL. Celebrul circuit cu o lungime de patru mile (6,436 km), situat în Elkhart Lake (statul Wisconsin), este favoritul directorului echipei, Bobby Rahal, şi al grupării pe care o conduce – BMW a câştigat de trei ori aici (M3: 2009, 2010, 2012) şi de două ori a fost pe locul al doilea (M3: 2011; Z4: 2014).

În acest sezon, BMW Team RLL vine pe Road America cu un avans de patru puncte în clasamentul constructorilor la categoria GTLM, graţie celor două victorii şi altor patru clasări pe podium în primele şase curse ale sezonului cu zece etape. Bill Auberlen şi Dirk Werner se află pe locul al doilea în clasamentul piloţilor. John Edwards şi Lucas Luhr ocupă locul al treilea. #25 Z4 şi #24 Z4 se află pe poziţiile a doua, respectiv a treia în ierarhia echipelor. Continental Tire Road Race Showcase va începe duminică, 9 august, la ora locală 15.05 (22.05, ora României). De-a lungul week-endului, urmăriţi evoluţia BMW Team RLL pe Twitter la @BMWUSARacing cu actualizări de la standuri.

Paramount Pictures şi Skydance prezintă o producţie Tom Cruise / Bad Robot, "MISSION:IMPOSSIBLE – ROGUE NATION". IMF a fost desfiinţată, iar Ethan (Tom Cruise) lăsat pe dinafară, astfel că echipa se confruntă cu o reţea de agenţi speciali extrem de bine pregătiţi, Syndicate. Aceste persoane extrem de bine pregătite sunt decise să creeze o nouă ordine mondială printr-o serie de atacuri teroriste. Ethan îşi adună echipa şi îşi uneşte forţele cu contestatul agent britanic Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), care poate să fie sau nu membru al acestei naţiuni secrete, din moment ce grupul se confruntă cea mai imposibilă misiune de până acum. În rolurile principale sunt Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris şi Alec Baldwin.

Filmul este regizat de Christopher McQuarrie, cu un scenariu de Christopher McQuarrie după o idee de Christopher McQuarrie şi Drew Pearce. Bazat pe serialul TV creat de Bruce Geller. Produs de Tom Cruise, J.J. Abrams, Bryan Burk, David Ellison, Dana Goldberg şi Don Granger. Jake Myers este producător executiv.

Woodcliff Lake / Bucuresti, 07.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *