BMW Seria 7, masina ideala pentru amor

  • În urma unui sondaj de opinie efectuat de AUTOSHOW împreună cu FHM, BMW seria 7 câştigă titlul de maşina ideală pentru amor.
  • Ferrari 360 Spider a fost desemnată cea mai sexy maşină, în timp ce Daewoo Matiz a câştigat mai puţin râvnitul titlu de „cea mai puţin sexy maşină”.

   
În urma concursului „Spune-mi ce maşină ai ca să-ţi spun cât de potent eşti”, desfăşurat pe o perioadă de două luni, cititorii fideli ai revistelor AUTOSHOW şi FHM au decis că BMW Seria 7 este cea mai potrivită maşină pentru a face sex. Se pare că gusturile cititorilor s-au schimbat în ultimul an, rămânând însă în zona maşinilor nemţeşti. Sondajul de opinie desfăşurat de Autoshow şi FHM în urmă cu un an a arătat că cea mai dorită maşină în care participanţii ar face sex este Mercedes.

Din totalul repondenţilor, 97% visează să facă sex în automobil, 90% dintre aceştia preferând ca experienţa să se desfăşoare cu maşina oprită discret, undeva la marginea unei păduri sau a unui drum. Întrebarea „În ce maşină visaţi să faceţi sex?” a dat şi automobilul câştigător, respectiv BMW seria 7.
Ferrari 360 Spider a fost desemnată „cea mai sexy maşină”, rezultat care nu poate surprinde pe nimeni. Surpinzător, locul II în clasament l-a ocupat o limuzină, Peugeot 407, devansând alte modele mai sportive. Pe locul trei s-a clasat Mercedes CLS. În cadrul sondajului realizat acum un an, cele mai sexy maşini au fost declarate Ferrari, Alfa Romeo şi BMW.

La polul opus, Daewoo Matiz a câştigat titlul de „cea mai puţin sexy maşină”. Foarte aproape de acest titlu s-au aflat şi costisitoarea limuzină Maybach şi micuţul Smart Roadster. De data aceasta, au lipsit din partea codaşă a clasamentului maşinile româneşti, Dacia, Trabant şi Oltcit, care anul trecut au fost desemnate cele mai puţin sexy.
96,5% dintre cititorii care au participat la concurs consideră ca atributul principal al unei maşini sexy este designul. Celelalte elemente care definesc o maşină ce atrage sunt culoarea, puterea motorului, tapiţeria din piele, schimbătorul de viteze, ţeava de eşapament, geamurile fumurii, jantele şi spaţiul interior.

65% din cei care au participat la concurs fac sex protejat, iar 80% fac sex de 2-3 ori pe săptămână. Celor care încă mai cred ca femeile şi maşinile nu reprezintă subiectele preferate ale bărbaţilor, le spunem că 75% dintre repondenţi se gândesc la sex de cel puţin 3 ori pe zi în timp ce conduc. Răspunsurile au reliefat şi un aspect îmbucurător, şi anume că 63% din participanţi nu au fost infideli partenerului, faţă de 57% cât s-au declarat fideli în cadrul sondajului de anul trecut.

În concluzie, acest sondaj oferă un pont bun tuturor bărbaţilor: cadoul perfect de Iepuraş este un BMW Seria 7. Dacă nu, măcar un Ferrari!

Bucuresti, 11.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *