free download 78 travel guides written by experts

BMW Select – mereu cel mai nou automobil, cu rata redusa la jumatate

• De la 1 decembrie, BMW Select – o nouă abordare pe piaţa de leasing
• Noul BMW Seria 1 acum cu o rată lunară începând de la numai 199 Euro prin BMW Select
• “Serviciile de finanţare pot fi motorul de creştere a vânzărilor în 2012”, Marco Schulz, Director General BMW Group România

De la 1 decembrie debutează BMW Select, cel mai nou serviciu oferit de BMW Financial Services. Premiera este reprezentată de un nou mecanism de finanţare, care vine cu o rată redusă cu până la 50% şi oportunitatea achiziţiei unui nou automobil la finalul perioadei de finanţare. BMW Select, alături de deja consacratul produs „Finanţare cu dobândă începând de la 0%” oferit de BMW Financial Services, poate fi astfel unul din cele mai importante motoare de creştere BMW în 2012. Este una din cele mai importante noutăţi ale acestui an pentru BMW Group România, produsul venind în contextul unei pieţe tot mai atente, dincolo de preţ, la costurile reale de utilizare şi calitatea serviciilor oferite.

BMW Select este un produs de leasing financiar care oferă oportunitatea de a achiziţiona un automobil BMW pentru o rată cu aproximativ 50% mai mică decât o soluţie de finanţare obişnuită, în condiţiile unei perioade de finanţare de 3 ani şi a unui avans de minim 20%. În plus, pe toată durata contractului, clientul beneficiază de extinderea perioadei de garanţie şi „Gap Insurance” (o formulă de asigurare care acoperă, în caz de daună totală, diferenţa între preţul iniţial şi valoarea asigurată de poliţa CASCO).

De exemplu, noul BMW Seria 1 116i poate fi achiziţionat cu o rată lunară de 199 Euro (fără TVA şi asigurare CASCO), pentru un avans 35%.

O rată deosebit de avantajoasă este obţinută printr-o valoare reziduală de până la 45%. Important, în premieră în România, la finalul perioadei de finanţare, clientul poate opta pentru schimbarea automobilului finanţat cu unul nou prin predarea celui utilizat (ceea ce presupune închiderea contractului de leasing iniţial) şi semnarea unui nou contract de finanţare.

“BMW Select deschide un nou segment în piaţa de finanţare. Clientul poate beneficia de un automobil nou o dată la trei şi, în acelaşi timp, de o rată cu aproximativ 50% mai mică faţă de cea plătită în cazul produselor standard de leasing financiar,” a explicat Ştefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services Romania.

BMW Select vine să completeze oferta BMW Financial Services. Cel mai apreciat produs din portofoliul actual este „Finanţare cu dobândă începând de la 0%”. În ultimii patru ani, ponderea vânzărilor în leasing a crescut constant, ajungând de la 50% în 2008 la 76% în 2011 (evaluare pentru intervalul ianuarie-octombrie). În acelaşi timp, cota de piaţă a BMW Financial Services din totalul vânzărilor mărcii a crescut de la 35% în 2008, la 57% în 2011. În prezent, până la două din trei automobile cumpărate sunt achiziţionate prin BMW Financial Services.

„Prin BMW Select vrem să ajutăm clienţii să beneficieze de o maşină nouă la fiecare trei ani. În acelaşi timp vrem să aducem în prim plan costurile lunare de utilizare. Suntem o marcă emoţională care vorbeşte despre plăcerea de a conduce, dar avem şi toate argumentele pentru a fi alegerea raţională numărul 1 în segmentul premium: eficienţă <> prin BMW EfficientDynamics, cele mai reduse costuri de întreţinere prin Basic Service Inclusive în standard pentru toate modelele BMW şi, bineînţeles, cele mai inovative servicii de finanţare”, a explicat Marco Schulz, Director General BMW Group România. „Avem toate perspectivele să încheiem pentru al doilea an consecutiv pe primul loc în segmentul premium. În 2012 vrem să ne întărim poziţia de leader şi serviciile de finanţare pot fi motorul de creştere”, a concluzionat Schulz.

Cota de piaţă
2008
Leasing din vânzările totale – 50%
BMW Financial Services din vânzările totale – 35%
2009
Leasing din vânzările totale – 55%
BMW Financial Services din vânzările totale – 42%
2010
Leasing din vânzările totale – 70%
BMW Financial Services din vânzările totale – 57%
2011
Leasing din vânzările totale – 76%
BMW Financial Services din vânzările totale – 57%

Exemplu de finanţare*

BMW Select

Produs de leasing standard

Preţ automobil

40.000 Euro

40.000 Euro

Avans 20%

8.000 Euro

8.000 Euro

Perioada

36 luni

36 luni

Dobânda

7,5%

7,5%

Valoare reziduală

18000

400

Rata (cu GAP insurance, fără CASCO)

570

1005

* Toate valorile exprimate fără TVA.

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *