Baby Boom Show Virtual

BMW premiat pentru fiabilitate cu GTU Quality Trophy 2014

BMW este marca de automobile care a înregistrat cele mai mic număr de defecte şi cel mai mare grad de fiabilitate. Acesta este rezultatul unui studiu bazat pe aproximativ 5 milioane de verificări realizate de Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ), instituţia germană responsabilă pentru realizarea inspecţiilor tehnice periodice.

Premiul pentru calitate are la bază exclusiv aprecieri obiective realizate prin cumularea informaţiilor acumulate pe baza inspecţiilor tehnice. Instituţia evaluează automobilelele care au între 1 şi 3 ani vechime şi, respectiv, între 4 şi 5 ani vechime. BMW Seria 1 şi BMW Seria 5 s-au remarcat în mod deosebit prin rezultatele obţinute. În categoria „Automobile sport şi decapotabile” prima poziţie a revenit BMW Z4.

La ceremonia de premiere, Rainer de Biasi, directorul executiv GTÜ, a apreciat calitatea şi nivelul de service al automobilelor BMW. Din partea BMW, premiul a fost acceptat de Dr. Herbert Diess, membru în Consiliul de Administraţie BMW AG, responsabil pentru dezvoltare şi cercetare.

"GTÜ Quality Trophy" a fost creat de GTÜ împreună cu publicaţia germană „Auto Zeitung” ca recunoaştere pentru calitate şi fiablitate şi este una din cele mai importante distincţii de gen din Germania, dat fiind şi datele pe care se bazează evaluarea.

Bucuresti, 19.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *