Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BMW Motorsport News – Numărul 01/18

Repetiţie generală la Daytona pentru noul BMW M8 GTE – Joel Eriksson şi Bruno Spengler în acţiune la testul Formula E pentru debutanţi

Nu contează că vorbim de DTM, de IMSA WeatherTech SportsCar Championship sau de nenumăratele campionate regionale: săptămână după săptămână, echipele şi piloţii BMW de pretutindeni se luptă pentru puncte, victorii şi titluri. Şi în afara circuitelor, membrii familiei BMW Motorsport sunt protagoniştii ştirilor principale. “BMW Motorsport News” ne permite să rezumăm constant acţiunea într-o manieră compactă şi informativă. Aşa vei fi mereu la curent cu toate informaţiile.

BMW Motorsport News, Numarul 0118

IWSC: BMW Team RLL şi Turner Motorsport au testat la Daytona

Cu trei săptămâni înainte de startul sezonului 2018 din IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC), care va avea loc la Daytona (SUA), BMW Team RLL şi Turner Motorsport au petrecut week-endul făcând pregătiri intense pentru legendara cursă de 24 de ore. Cele trei zile “Roar before the 24” au oferit celor două echipe şansa de a acumula kilometri de teste. BMW Team RLL va înscrie două BMW M8 GTE nou dezvoltate în clasa GTLM a acestui sezon. Jesse Krohn (Finlanda) şi John Edwards (SUA) au fost în acţiune la volanul maşinii #24 pe durata testului. Alexander Sims (Marea Britanie) şi Connor De Phillippi (SUA) au împărţit cockpitul maşinii #25. La cursa de 24 de ore, care va avea loc la 27-28 ianuarie, ei vor fi susţinuţi de piloţii BMW în DTM Augusto Farfus (Brazilia) şi Philipp Eng (Austria), precum şi de Nick Catsburg (Olanda) şi ambasadorul mărcii BMW NA, Bill Auberlen (SUA). Turner Motorsport a avut prima apariţie pe circuit din acest an cu BMW M6 GT3, avându-l pe Jens Klingmann (Germania) în cockpit.

Formula E: Eriksson şi Spengler participă la testul debutanţilor de la Marrakech

Piloţi BMW în DTM, Joel Eriksson (Suedia) şi Bruno Spengler (Canada) se pregătesc pentru o premieră în week-endul următor: ambii piloţi vor participa la testul Formula E rezervat debutanţilor, care are loc la Marrakech. La o zi după a treia cursă a sezonului, cei doi piloţi vor avea şansa de a pilota pentru prima dată un monopost Formula E pe un circuit. Spengler va testa pentru echipa MS&AD Andretti Formula E, în timp ce Eriksson va fi în acţiune pentru echipa DS Virgin Racing. “Mulţi piloţi talentaţi concurează în Formula E. Este minunat să experimentezi acest lucru pe viu şi să ai o primă impresie cu privire la motorsportul electric. Sunt nerăbdător să ajung la volan”, a spus Eriksson. Pilot în IndyLights, Colton Herta (SUA) va lua şi el parte la testul de la Marrakech, alături de Spengler pentru MS&AD Andretti Formula E.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *