Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BMW Motorrad prezintă BMW Motorrad Spezial, programul de personalizare BMW Motorrad

Bucureşti/München. Customizare din fabrică – răspunsul BMW Motorrad pentru o cerere din ce în ce mai mare de individualizare din partea clienţilor.

Cu lansarea modelului R nineT, BMW Motorrad a recunoscut tendinţa spre individualizare încă de la început şi a făcut paşi importanţi în acest segment, extinzând familia R nineT la cinci modele în 2017. BMW Motorrad lansează acum gama de individualizare cu BMW Motorrad Spezial şi oferă opţiuni de customizare legate de design distinctiv, sporirea performanţelor şi exclusivism. Materiale de cea mai bună calitate, suprafeţe autentice, prelucrare de înaltă clasă şi dragostea pentru detaliu sunt elementele care definesc BMW Motorrad Spezial, pe lângă integrarea armonioasă a tuturor pieselor în designul motocicletei. Începând cu modelele Touring şi Heritage, gama Spezial va fi extinsă continuu.

BMW R nineT in special paint

De la etapele de design şi dezvoltare până la cele de testare, piesele din programul Spezial întrunesc standardele înalte BMW Motorrad, suplimentând astfel actualul portofoliu de produse la cel mai înalt nivel de calitate. Această misiune este reuşită datorită simbiozei dintre experienţa în dezvoltare a BMW Motorrad şi interacţiunea proceselor complexe de producţie, în combinaţie cu prelucrarea artizanală de cea mai înaltă calitate. Din august 2017, gama de produse Spezial va include nu doar echipament opţional din fabrică, ci şi produse din gama actuală de Accesorii Originale BMW Motorrad, care întrunesc standardele ridicate ale BMW Motorrad Spezial.

Când îşi personalizează motocicleta, clientul poate proceda în două moduri diferite. Pe de o parte, poate să îşi echipeze motocicleta direct din fabrică cu toate îmbunătăţirile vizuale, comandându-şi motocicleta cu echipamentul Spezial gata instalat. Pe de altă parte, va putea să aleagă accesorii speciale dintr-o „Spezial World” în viitor, astfel fiindu-i satisfăcute cele mai pretenţioase cerinţe legate de customizare. Astfel, clientul va putea în continuare să-şi personalizeze motocicleta prin intermediul dealerului, în modul tradiţional.

În timp ce mulţi producători oferă accesoriile aproape numai post-vânzare, comandarea echipamentelor speciale din fabrică este o tradiţie veche de câteva decenii la BMW Motorrad. Echipamentul şi accesoriile sunt enumerate pe factura vehiculului şi sunt acoperite în întregime de garanţie, pot fi finanţate împreună cu motocicleta nouă şi îl scutesc astfel pe client de costuri suplimentare şi de timp pierdut. În plus, clientul poate în continuare să-şi personalizeze motocicleta mai mult cu gama largă de accesorii speciale din seria BMW Motorrad Spezial.

Cu lansarea BMW Motorrad Spezial, o nouă generaţie a Configuratorului BMW Motorrad va fi introdusă. Pentru prima dată, o selecţie cuprinzătoare din gama de accesorii special va fi inclusă complet în prezentarea digitală a modelelor R nineT – pe lângă gama completă de echipamente speciale din fabrică. Astfel, clientul poate să-şi configureze motocicleta BMW personalizată cu toate echipamentele special/piesele Spezial, înainte ca aceasta să fie produsă şi poate şi să vadă cum arată motocicleta sa cu unul sau mai multe Accesorii Originale BMW Motorrad instalate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *