free download 78 travel guides written by experts

BMW i Ventures anunţă o investiţie la Urgent.ly

Bucureşti/Mountain View. BMW i Ventures a anunţat astăzi o investiţie la Urgent.ly, principala platformă globală de asistenţă rutieră şi mobilitate.

Urgent.ly oferă cele mai rapide, mai sigure şi mai inovatoare servicii, produse şi tehnologie de asistenţă rutieră prin combinarea serviciilor bazate pe locaţie, datelor în timp real, inteligenţei artificiale (AI) şi comunicării între automobile.

“Vechiul model de asistenţă rutieră trebuie să facă loc unei abordări moderne, mai digitalizate”, a declarat Kasper Sage, partner la BMW i Ventures. “Urgent.ly va permite producătorilor de automobile de pe mapamond să ofere clienţilor tipul de experienţă digitală conectată şi în timp real pe care o aşteaptă acum în orice, de la livrarea mâncării până la ride-sharing.

BMW Group logo

Urgent.ly permite transparenţă fără paralel ce conectează dealerii, producătorii de automobile, furnizorii şi clienţii în timp real, cu perspective de acţiune bazate pe date pentru a optimiza experienţa de-a lungul fiecărei etape.”

Platforma Urgent.ly este conectată la peste jumătate din totalul operatorilor rutieri din SUA, care acoperă peste 45.000 de automobile conectate. Geolocalizarea clienţilor şi a automobilelor lor înseamnă că cei mai buni şi cei mai apropiaţi furnizori cu echipamentul potrivit sunt contactaţi, contractaţi şi trimişi pe baza unui algoritm pentru a ajuta clientul. Toţi aceşti paşi, inclusiv ETA (timpul estimat de sosire), urmărirea furnizorului, comunicaţiile şi calificativele sunt conectate prin intermediul platformei complete a Urgent.ly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *