Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BMW Group la ediţia 2017 a NAIAS de la Detroit – premiera mondială a noului BMW Seria 5

Highlights

• BMW a ales Salonul Internaţional Auto din America de Nord (NAIAS) de la Detroit, ce are loc în perioada 8-22 ianuarie 2017, pentru a găzdui premiera mondială a noului BMW Seria 5 Sedan şi premiera în SUA a BMW Concept X2. De asemenea, portofoliul din standul BMW mai cuprinde noul hybrid plug-in BMW 530e iPerformance, sportivul BMW M550i xDrive şi luxoasul BMW Seria 6. În plus, BMW ConnectedDrive va prezenta o selecţie de servicii noi.
• Premieră mondială: Noua gamă a modelului BMW Seria 5 reprezintă premiera celui mai de succes sedan business din lume, ajuns la cea de-a şaptea generaţie. Dinamica îmbunătăţită suplimentar, sistemele de asistenţă imbatabile, nivelul inegalabil de conectivitate şi un sistem de operare nou şi inovator reprezintă cele mai importante dotări noi.
• Din martie 2017, BMW 530e iPerformance va adăuga o variantă hybrid plug-in la cea mai nouă generaţie a gamei BMW Seria 5. Sportiv, BMW 530e iPerformance Sedan combină flerul dinamic pentru care marca este renumită cu capacitatea de a rula cu propulsie exclusiv electrică – astfel fără nici un fel de emisii.
• Premierea noului BMW Seria 5 va aduce şi prezentarea noului BMW M550i xDrive. Cu motorul său M Performance TwinPower Turbo, sistemul de tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive orientat spre puntea spate şi reglajul suspensiei specific M Performance, noul BMW M550i xDrive este un automobil sport cu patru uşi şi un sedan business cu calităţi dinamice de neegalat.
• Gama de modele BMW Seria 6, care va intra pe piaţă în primăvara anului 2017, oferă noi completări atractive pentru lista sa de echipamente opţionale. Exclusive pentru BMW Seria 6 Coupé, BMW Seria 6 Cabriolet şi BMW Seria 6 Gran Coupé, opţiunile adaugă accente de exterior şi interior atractive, care prezintă în mod intens caracterul sportiv al celor trei modele din clasa de lux.
• Premieră americană: Conceptul urban sportiv care stă la baza BMW Concept X2 – noua apariţie în segmentul compact – combină excelenţa dinamică şi soliditatea cu un design care se deosebeşte de al celorlalte modele X.
• Noul BMW Seria 5 Sedan prezintă clienţilor şi următoarea etapă de dezvoltare a BMW Connected, completată cu servicii digitale suplimentare. Acestea includ BMW Connected Onboard – un meniu principal iDrive personalizabil – şi Remote 3D View, care permite utilizatorilor să monitorizeze zona din jurul maşinii, în orice moment, prin intermediul smartphone-ului. Suplimentar, BMW ConnectedDrive include acum o funcţie de previzualizare a pericolului ca parte a serviciului Real Time Traffic Information (RTTI / informaţii în timp real despre trafic).


Bucureşti/Detroit. BMW a ales Salonul Internaţional Auto din America de Nord (NAIAS) de la Detroit, ce are loc în perioada 8-22 ianuarie 2017, pentru a găzdui premiera mondială a noului BMW Seria 5 Sedan şi premiera în SUA a BMW Concept X2. De asemenea, portofoliul din standul BMW mai cuprinde noul hybrid plug-in BMW 530e iPerformance, sportivul BMW M550i xDrive şi luxosul BMW Seria 6. În plus, BMW ConnectedDrive va prezenta p selecţie de servicii noi.

Premieră mondială: noul BMW Seria 5 Sedan A şaptea generaţie BMW Seria 5 Sedan va impresiona prin imaginea sportivă, elegantă şi stilată atunci când va ajunge pe şosele după lansarea pe piaţă în februarie 2017. Dinamica îmbunătăţită suplimentar, gama inegalabilă de sisteme de asistare, gradul imbatabil de conectivitate şi un sistem de operare nou şi inovator sunt cele mai importante dotări. Astfel, noul BMW Seria 5 Sedan are toate argumentele necesare pentru a continua succesul remarcabil înregistrat de predecesorii săi – peste 7,9 milioane de automobile BMW Seria 5 au fost vândute de-a lungul primelor şase generaţii. “A şaptea generaţie BMW Seria 5 indică viitorul, aşa cum l-am definit prin strategia noastră NUMBER ONE > NEXT. Poziţia de lider tehnologic, produsele pline de emoţie şi digitalizarea sunt factorii esenţiali pentru obţinerea succesului. Prin extinderea portofoliului nostru de produse în clasele superioare, îndeplinim dorinţele a numeroşi clienţi. Nu am nici o îndoială că noul BMW Seria 5 va stabili noi repere tehnologice, dar va avea şi un puternic impact emoţional. Rămâne simbolul sedanului business”, declară Harald Krüger, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG.

BMW 530e iPerformance În martie 2017, la doar câteva săptămâni după lansarea celei mai recente generaţii BMW Seria 5, o variantă hybrid plug-in se va alătura portofoliului celui mai de succes sedan business din lume. BMW 530e iPerformance este un sedan sportiv care oferă experienţa condusului dinamic pentru care marca este renumită, combinată cu posibilitatea unui condus în regim exclusiv electric, cu emisii zero. Consumul de combustibil de 1,9 l/100 km echivalează cu un nivel al emisiilor CO2 de numai 44 g/km. BMW 530e iPerformance este cel mai inovator model din categoria lui şi oferă întregul portofoliu de sisteme de asistenţă a conducătorului disponibil la BMW Seria 5 – în toate modurile, inclusiv eDrive. Aceste sisteme sunt completate de toate dotările disponibile pentru îmbunătăţirea confortului şi de calităţile excelente de condus pe distanţe lungi, inclusiv un portbagaj pentru bagajul destinat călătoriilor în străinătate. Ca sursă de putere, tehnologia BMW eDrive de ultimă oră este combinată cu motorul pe benzină BMW TwinPower Turbo pentru a crea un sistem de propulsie hybrid plug-in puternic şi foarte economic, care se potriveşte perfect cu profilul dinamic, liniar şi eficient al noului BMW Seria 5. Eticheta iPerformance ataşată tuturor modelelor hybrid plug-in din portofoliul BMW reprezintă dovada transferului de cunoştinţe de la BMW la automobilele mărcii principale. BMW 530e iPerformance este al şaselea membru al portofoliului în creştere de modele iPerformance care s-a dovedit un succes în rândul clienţilor.

Noul BMW M550i xDrive Pentru a coincide cu premiera noii game BMW Seria 5, BMW M GmbH lansează o versiune BMW M performance sportivă a celui mai de succes sedan business din lume. Cel puţin pentru o vreme, noul BMW M550i xDrive va avea statutul de vârf de gamă al noului portofoliu BMW Seria 5. Beneficiar al unui motor M Performance TwinPower Turbo puternic, al sistemului de tracţiune integrală BMW xDrive – cu accent pe puntea spate – şi al unui reglaj al şasiului M Performance conform obiceiului, noul BMW M550i xDrive poate fi considerat şi un automobil sport cu patru uşi, dar şi cel mai dinamic sedan business. Cu rezervele sale de cuplu şi capacitatea de a urca în turaţie, motorul V8 oferă o combinaţie inegalabilă de performanţe superioare, dinamică extrem de precisă şi calităţi de utilizare cotidiană fără compromisuri. Toate acestea permit ca noul BMW M550i xDrive să impună ritmul în segmentul său, iar fiecare călătorie se transformă într-o experienţă deosebită.

Gama de modele BMW Seria 6: eleganţă luxoasă la cel mai înalt nivel Cu începere din primăvara anului 2017, gama de modele BMW Seria 6 primeşte o serie de noi dotări atractive în portofoliul de echipamente opţionale. Opţiunile – disponibile exclusiv pentru BMW Seria 6 Coupé, BMW Seria 6 Cabriolet şi BMW Seria 6 Gran Coupé – adaugă accente de exterior şi interior atractive, care prezintă în mod intens caracterul sportiv al celor trei modele din clasa de lux. Acum, la alegerea culorii caroseriei, clienţii pot opta pentru nuanţa Sonic Speed Blue metalizat, care este nouă în portofoliul de culori. Dacă este comandat pachetul M Sport – care este configurat individual pentru fiecare dintre cele trei variante de model -, BMW Seria 6 Coupé, BMW Seria 6 Cabriolet şi BMW Seria 6 Gran Coupé pot fi comandate acum cu noile jante M bicolore de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design double-spoke specific M şi echipate cu anvelope runflat de dimensiuni diferite. Mai mult, benzile decorative de interior Carbon Fibre, disponibile ca opţiune cu pachetul M Sport, creează o ambianţă de automobil sport în interiorul cockpitului. Aceste opţiuni au fost rezervate anterior doar pentru cele trei variante ale modelului sport BMW M6.

Premieră americană: BMW Concept X2 – o nouă dimensiune a bucuriei BMW Group prezintă o apariţie nouă în segmentul compact sub forma BMW Concept X2. Noul automobil are un design distinctiv faţă de celelalte modele din familia X şi care este inspirat din istoria BMW Group în ceea ce priveşte coupé-urile. Rezultatul este un concept compact, care combină aspectul urban şi soliditatea sportivă. Caracterul distinctiv al BMW Concept X2 este deja evident în proporţiile automobilului. În timp ce roţile mari şi designul familiar în două volume subliniază caracterul funcţional al modelului X, ampatamentul lung, linia întinsă a acoperişului, consolele scurte şi montantul C puternic aplecat spre înainte oferă caroseriei o atitudine sportivă, cu o poziţie joasă.

BMW Connected: funcţii noi pentru BMW Seria 5 Sedan De-a lungul anilor, BMW a dezvoltat conexiunea dintre conducători şi automobilele lor prin tehnologia ConnectedDrive. Acum, prin lansarea BMW Connected în SUA în martie 2016 şi în Europa în august, compania a introdus o platformă digitală atotcuprinzătoare concepută să ajute mobilitatea personală. Noul Seria 5 Sedan include diferite funcţii noi precum BMW Connected Onboard – un meniu principal iDrive personalizabil – şi Remote 3D View, care permite utilizatorilor să monitorizeze zona din jurul maşinii, în orice moment, prin intermediul smartphone-ului. Suplimentar, BMW ConnectedDrive include acum o funcţie de previzualizare a pericolului ca parte a serviciului Real Time Traffic Information (RTTI / informaţii în timp real despre trafic).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *