free download 78 travel guides written by experts

BMW Group extinde ReachNow, serviciul premium de car sharing din SUA, în Brooklyn (New York)

şi lansează un proiect-pilot cu patru servicii de mobilitate noi în premieră pentru un producător auto

Serviciul premium de car sharing ReachNow al BMW Group îşi extinde încă o dată oferta de mobilitate la cerere prin adăugarea Brooklyn (New York) în portofoliul său. Cu patru servicii de mobilitate suplimentare, ReachNow va testa o nouă dimensiune a călătoriei personalizate, care va oferi clienţilor mobilitate adaptată nevoilor individuale ale acestora.

Cu începere din acest an, ReachNow va oferi, în cadrul unui program-pilot, servicii precum cel de a permite clienţilor nu doar să comande un automobil BMW, ci şi o maşină cu şofer. ReachNow va putea livra un automobil la momentul şi locaţia preferate pentru o perioadă de închiriere de până la cinci zile. În plus, în premieră absolută, proprietarii MINI pot amortiza parţial costul de utilizare al maşinii prin închirierea acesteia prin intermediul ReachNow. În cel de-al patrulea serviciu-pilot, ReachNow oferă un nou serviciu rezidenţial de station-based car sharing – utilizarea unei flote de automobile cu ridicare şi preluare dintr-o singură zonă, pentru un grup definit de clienţi.

“BMW Group îşi sărbătoreşte centenarul în acest an. Sunt sigur că, în următorii 10-15 ani, vom vedea mai multe schimbări în cadrul industriei noastre decât am văzut pe parcursul ultimilor 100 de ani. Aşteptăm cu nerăbdare să profităm de această schimbare interesantă, iar extinderea ReachNow este un exemplu clar de cum putem contribui la modelarea unui viitor urban sustenabil. Mai mult ca niciodată, ne concentrăm pe nevoile clienţilor noştri prin oferirea unei mobilităţi la cerere premium şi individuală, adaptată cu exactitate la cererile lor”, a declarat Peter Schwarzenbauer, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG şi responsabil pentru MINI, BMW Motorrad, Rolls-Royce şi Aftersales. “Lansarea programelor-pilot ale ReachNow pentru patru noi servicii de mobilitate demonstrează cum punem în aplicare strategia corporate Number ONE > NEXT în activitatea noastră de zi cu ei”, a completat el.

Cele patru servicii de mobilitate noi vor fi oferite într-o singură aplicaţie ReachNow – o premieră pentru industrie -, care va oferi o versatilitate mult mai mare pentru membrii săi. Cele patru servicii de mobilitate care vor fi lansare ca programe-pilot în următoarele oraşe selectate pe parcursul lunii viitoare, includ:

Ride: Membrii ReachNow care caută un serviciu on-demand pot să comande un şofer, precum şi să programeze călătorii individuale şi recurente într-un automobil BMW ReachNow. Serviciul călătorie on-demand al ReachNow va începe ca proiect-pilot în Seattle la 8 decembrie 2016. Pe măsură ce faza de testare iniţială continuă, ReachNow va extinde serviciul Ride cu facilităţi suplimentare, inclusiv posibilitatea de a personaliza un automobil, cu preferinţe privind muzica şi temperatura, precum şi cu “mod silenţios” pentru membrii care doresc să aibă o experienţă mai liniştită. Facilitatea de programare ReachNow Ride va fi disponibilă în prima parte a anului 2017. Membrii pot solicita includerea în programul-pilot prin trimiterea unui e-mail la ride@reachnow.com.

Fleet Solutions: Prin intermediul Fleet Solutions, ReachNow va oferi membrilor unor ansambluri rezidenţiale utilizarea exclusivă a unei întregi flote premium şi sustenabilă, de automobile electrice BMW i3 şi Seria 3. Automobilele sunt accesibile exclusiv pentru rezidenţi şi disponibile pentru ridicare şi returnare dintr-o singură zonă predefinită. Serviciul rezidenţial al ReachNow va începe în New York City, la The Solaire, o clădire certificată Gold de către LEED®, la 8 decembrie 2016.

Reserve: Membrii ReachNow care vor să utilizeze automobilele pentru călătorii mai lungi – cu durata de 2-5 zile – pot selecta o maşină prin intermediul aplicaţiei ReachNow şi pot vedea plafoanele tarifare aplicate automat. Pentru a face utilizarea pe termen lung şi mai convenabilă, ReachNow va permite membrilor să solicite un anumit automobil care să fie livrat la momentul şi locaţia preferate. Seriviciul ReachNow Reserve va începe la Seattle la începutul anului 2017. Membrii pot solicita includerea în programul-pilot prin trimiterea unui e-mail la reserve@reachnow.com.

Share: Proprietarii MINI, pe care îi încântă ideea de a-şi face automobilul să lucreze pentru ei în perioadele în care nu îl folosesc, pot amortiza parţial costul de utilizare al maşinii prin închirierea acestuia prin intermediul ReachNow. Clienţii MINI, care au cumpărat un model din anul 2016-2017, sunt invitaţi să se alăture programului-pilot ReachNow Share. Automobilele pot fi închiriate pentru minimum două zile. Serviciul ReachNow Share va începe la Seattle în data de 15 decembrie 2016.

Brooklyn/New York devine al treilea oraş nord-american din portofoliul ReachNow şi marchează extinderea ReachNow dincolo de coasta de vest a SUA. Brooklyn a fost ales ca prima piaţă de pe coasta de est datorită culturii sale vibrante, valorilor ecologice ale rezidenţilor săi şi sistemului robust de transport public. Aici, ReachNow va reprezenta o extensie a metrourilor şi autobuzelor din New York City, oferind flexibilitate suplimentară pentru îndeplinirea fiecărei cerinţe a rezidenţilor.

Cum funcţionează ReachNow
ReachNow, serviciul de car sharing premium bazat pe principiul free-floating al BMW Group, este deja operaţional în Seattle (statul Washington) şi Portland (Oregon) şi are peste 32.000 de membri. Până acum, aceştia au călătorit peste 1,1 milioane de mile (1,77 milioane km) cu automobilele ReachNow. ReachNow este conceput să ofere conducătorilor o experienţă care este la fel de confortabilă precum deţinerea unei maşini. Experienţa utilizatorului este premium şi la preţuri accesibile, cu înregistrare rapidă prin mobil şi un proces de aprobare aproape instant – deseori în două minute sau mai puţin. Actuala flotă de automobile din Brooklyn include BMW Seria 3 şi MINI Clubman. Sunt disponibile aproape 800 de automobile în Seattle şi Portland, printre care se numără modelul electric BMW i3, BMW Seria 3, MINI Cooper şi MINI Clubman, existând planuri de extindere a flotei. Calitatea de membru oferă conducătorilor acces la orice automobil disponibil din orice flotă.

Prin intermediul aplicaţiei ReachNow, membrii ReachNow pot localiza şi rezerva cel mai apropiat automobil disponibil sau pot găsi o maşină ReachNow pe stradă. Membrii pot returna automobilul la orice spaţiu de parcare stradal legal.

Automobilele din serviciul de car sharing ReachNow sunt taxate de obicei la un tarif standard de 0,49 dolari per minut de utilizare a maşinii şi 0,30 dolari per minut de parcare, cu o taxă unică de înregistrare de 39 de dolari. Toate preţurile includ asigurare, combustibil, taxe şi impozite. În mod automat, ReachNow stabileşte tarife pe mai multe niveluri şi recent a adăugat planuri tarifare suplimentare pentru călătoriile mai lungi, de 2-5 zile, cu costuri semnificativ mai mici. ReachNow este disponibil prin intermediul App Store şi Google Play.

Despre ReachNow
ReachNow este cel mai nou serviciu de mobilitate din portofoliul BMW Group. Pe lângă serviciul tradiţional de car sharing bazat pe principiul free-floating, serviciul oferă şi serviciile “ride hailing” cu şofer, livrare prin valet, închirieri pe termen scurt şi lung şi car sharing între persoane pentru membrii săi din America de Nord. De la sediul său situat în Seattle (statul Washington), ReachNow deserveşte, în prezent, Seattle, Portland (Oregon) şi Brooklyn (New York), alte oraşe nord-americane urmând a fi adăugate în 2017. Clienţii pot deveni membri prin descărcarea aplicaţiei ReachNow pentru iPhone din App Store şi pentru Android din Google Play. Mai multe informaţii pot fi găsite la www.reachnow.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *