Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BMW Group donează 1,5 milioane de euro serviciilor de salvare pentru a sprijini eforturile de luptă împotriva inundaţiilor

● Ajutor de urgenţă pentru persoanele din regiunile afectate ● Sprijin pentru organizaţiile de salvare la faţa locului ●

Bucureşti/München. Mii de oameni îşi văd mijloacele de trai în ruine din cauza vremii severe din Renania de Nord-Westfalia, Renania-Palatinat şi Bavaria Superioară. Este esenţial să acţionăm rapid.

Prin urmare, BMW Group pune la dispoziţie 1,5 milioane de euro pentru diferite organizaţii de salvare care acordă ajutor de urgenţă în regiunile afectate.

BMW Group Headquarters and BMW Welt

“Scara dezastrului ne afectează profund pe toţi. Simpatia noastră este faţă de oamenii care au pierdut atât de mult. Vrem să contribuim la asigurarea celor afectaţi cu necesităţile de bază”, declară Ilka Horstmeier, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, director de muncă, resurse umane şi afaceri sociale.

BMW Group va contacta organizaţiile de salvare din Renania-Palatinat, Renania de Nord-Westfalia şi Bavaria Superioară pentru a oferi ajutor specific acolo unde este cel mai necesar.

În plus, uzinele BMW Group din München, Landshut, Dingolfing, Regensburg şi Leipzig vor furniza resurse de urgenţă şi forţă de muncă de la brigăzile de pompieri ale companiei de îndată ce primesc solicitarea legală de sprijin din partea autorităţilor responsabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *