free download 78 travel guides written by experts

BMW Financial Services anunţă un nou tip de abonament, actualizări de program şi preţuri pentru serviciul de abonament pentru automobile “Access by BMW”

Access by BMW, serviciul pe bază de abonament pentru automobile lansat de BMW Financial Services, oferă clienţilor din programul-pilot al zonei Nashville o varietate şi mai mare datorită unui nou tip de abonament şi îmbunătăţirilor aduse celor două niveluri lansate anterior.

access by BMW

Noul nivel Icon, cu un preţ lunar de 1.099 de dolari, permite clienţilor să se bucure de o varietate mare de automobile BMW, de modelele tradiţionale precum BMW Seria 3 până la modele Sports Activity Vehicle noi precum BMW X2. Nivelul Icon include toate aceleaşi beneficii deosebite ca şi celelalte niveluri, inclusiv schimbări nelimitate, întreţinere a automobilului, asigurare şi Asistenţă Rutieră BMW. Înregistrarea este deschisă acum, livrările automobilelor urmând să înceapă în câteva săptămâni.

Nivelurile BMW M şi Legend, care au fost disponibile odată cu lansarea programului Access by BMW în aprilie 2018, continuă să evolueze. Acum, membrii pot alege nu numai automobile din nivelul lor de abonament, ci şi din oricare nivel inferior. Cu late cuvinte, membrii nivelului BMW M pot solicita automobile din nivelurile Legend şi Icon, în timp ce membrii Legend vor putea accesa modele de la Icon.

De asemenea au fost revizuite şi preţurile nivelurilor Legend şi BMW M.

  • Nivelul BMW M, care includem modele precum BMW M4 Cabriolet, noul BMW M5, BMW M6 Cabriolet şi BMW X6 M, are acum un tarif lunar de 2.699 de dolari (faţă de 3.700 $/lună cât era anterior).
  • Nivelul Legend, care include modele precum BMW Seria 4, BMW Seria 5, BMW X5 şi BMW M2, are acum un tarif lunar de 1.399 de dolari pe lună (comparativ cu 2.000 $/lună anterior).
  • Noul nivel Icon include modele precum BMW 330i, modelul plug-in hybrid BMW 330e, modelul electric BMW i3, BMW X2 şi BMW M240i Cabriolet. Are un tarif lunar de 1.099 de dolari.

Access by BMW este susţinut de Clutch Technologies. Pentru mai multe informaţii sau abonare, descărcaţi aplicaţia oficială Access by BMW sau vizitaţi www.AccessbyBMW.com.

„Access by BMW” este primul serviciu de abonamente pentru automobile oferit de BMW. Tot în acest an, în aprilie, a fost demarat şi un program pilot în Marea Britanie, cu servicii similare, în parteneriat cu compania Drover.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *