Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

BMW este partener al Jocurilor Olimpice si Paralimpice din Londra 2012

Lord Sebastian Coe, preşedintele Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Londra (LOCOG), a anunţat astăzi că BMW a devenit partener auto al ediţiei ce va avea loc în capitala Marii Britanii în 2012. BMW va pune la dispoziţie aproximativ 4.000 de automobile care sunt necesare pe durata Jocurilor Olimpice pentru transportul sportivilor, tehnicienilor, presei, echipelor operaţionale LOCOG, membrilor comitetelor olimpice naţionale şi ai federaţiilor sportive internaţionale, membrilor Comitetului olimpic Internaţional şi al partenerilor de marketing.

În plus, BMW devine partener pentru o dezvoltare durabilă şi va susţine angajamentul ediţiei 2012 de la Londra în furnizarea unor Jocuri Olimpice care să fie "reduse ca emisii de carbon" şi cu "un climat sănătos". Ian Robertson, membru în Consiliului Director al BMW AG, Director de vânzări şi marketing, a declarat: "Sustenabilitatea este pilonul central al afacerii noastre şi ghidează toate aspectele operaţiilor noastre. Aceasta a dus la numirea noastră, de către Dow Jones Sustainability Index, ca cea mai regenerativă companie auto din lume, pentru al cincilea an consecutiv. De aceea, avem o afinitate firească cu Londra 2012 şi angajamentul său pentru emisii reduse şi pentru un climat sănătos".El a continuat: "Vedem acest parteneriat ca o şansă extraordinară, pe parcursul următorilor trei ani şi chiar mai departe, de a ne concentra atenţia pe gama celor mai eficiente automobile premium din punct de vedere al consumului – şi, de asemenea, de a evidenţia viitorul mobilităţii individuale."

LOCOG a stabilit standarde stricte în ceea ce priveşte emisiile CO2. BMW va furniza o flotă de automobile care va îndeplini standardele de emisii Euro 6 şi se va încadra în limita de CO2 – 120g/km – stabilită de LOCOG. BMW este lider al industriei de automobile în tehnologii de scădere a emisiilor prin programul EfficientDynamics.

Compania va oferi şi vehicule electrice ca parte a activităţii sale în 2012. Preşedintele LOCOG, Sebastian Coe, a comentat: "Operaţional, un partener auto este vital pentru orice comitet de organizare, motiv pentru care sunt încântat că am ajuns la un acord cu BMW. Ei ne împărtăşesc viziunea de a găzdui o ediţie a Jocurilor Olimpice în 2012 care să fie bazată pe dezvoltare durabilă şi reprezintă un partener de valoare. Urăm bun venit BMW în rândul echipei noastre şi privim cu optimism acest parteneriat pentru următorii trei ani".
Pe durata Jocurilor Olimpice, bicicletele BMW vor fi disponibile pentru a fi utilizate de către sportivi în Satul Olimpic şi de către echipa de organizare al ediţiei Londra 2012. Motocicletele BMW vor fi folosite la mai multe discipline din programul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice. O cotă din flotă va fi accesibilă persoanelor cu dizabilităţi care folosesc cărucioare, iar BMW va transforma un număr de automobile pentru utilizarea de către conducători şi pasageri cu dizabilităţi.

LOCOG şi BMW au mai multe valori comune care au reprezentat o bază importantă pentru acest acord de parteneriat. Angajamentul pentru fair play, competiţia sportivă şi schimbul intercultural au fost dintotdeauna principii fundamentale ale sistemului de valori al BMW – în plus faţă de tema centrală a sustenabilităţii.

Bucuresti, 19.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *