free download 78 travel guides written by experts

BMW aduce Drone Racing League la BMW Welt din München

Bucureşti/München. Tehnologie inovatoare, curse pline de acţiune şi campionate internaţionale: tot mai mulţi oameni de pe mapamond îşi descoperă pasiunea pentru cursele de drone. BMW colaborează cu Drone Racing League (DRL), un circuit major pentru curse de drone, pentru dezvoltarea suplimentară a dronelor de înaltă performanţă destinate competiţiilor în tunelul aerodinamic al BMW Group şi pentru a aduce o cursă de drone profesioniste la BMW Welt.

Jörg Reimann, director BMW International Brand Experience, a declarat: “Parteneriatul cu DRL va îmbunătăţi implicarea în curse a BMW prin formate orientate spre viitor. Cursele de drone reprezintă un tip de competiţie foarte competitivă, caracterizată prin interacţiunea dintre materialul de înaltă performanţă şi tehnologia digitală. Acesta este mediul în care, de mai mulţi ani, BMW şi-a asumat o poziţie de pionier prin afacerea sa tradiţională. Aşteptăm cu nerăbdare această colaborare şi noile formate de eveniment pe care le dezvoltăm împreună cu partenerii noştri”.

BMW Group logo

DRL organizează una dintre cele mai mari competiţii globale pentru drone, Campionatul Mondial DRL Allianz, în care piloţii FPV (First Person View) de elită concurează cu drone făcute special pentru DRL prin trasee tridimensionale complexe, în locaţii emblematice de pe mapamond. În calitate de partener oficial, BMW aduce penultima cursă a sezonului 2018 la München, la 28 iulie, care va avea loc la BMW Welt. Cursa va fi televizată în această toamnă în peste 75 de ţări prin principalele programe de sport, inclusiv la Prosieben.

“Suntem încântaţi să fim parteneri cu BMW, un brand de motorsport de clasă mondială, cu o moştenire bogată în inovaţie. Aşteptăm cu nerăbdare să aducem o competiţie futuristă, precum cursele de drone, la BMW Welt şi să testăm tehnologia pe care o deţinem pentru a face istorie alături de BMW”, a declarat directorul executiv şi fondatorul DRL, Nicholas Horbaczewski.

Anul trecut, DRL RacerX – cea mai rapidă dronă de curse din lume, care a fost construită manual pentru DRL – a stabilit Guinness World RecordTM pentru cea mai mare viteză a unui quadcopter alimentat cu baterii şi acţionat cu telecomandă: 265,87 km/h. Datorită strânsei colaborări cu BMW Group, DRL îşi propune acum să doboare acest record. Urmărind acest obiectiv ambiţios, testele vor avea loc în tunelul aerodinamic al Centrului de Teste Aerodinamice, ceea ce va permite DRL să valorifice competenţa tehnologică a producătorului auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *