free download 78 travel guides written by experts

Blossom Dress lansează Forever 2017

Celebrul brand de rochii de mireasă, Blossom Dress, lansează o nouă colecție de rochii de mireasă, intitulată Forever 2017.

Colecția din acest an propune 21 de rochii cu un design inovator, ce pun în evidență linia armonioasă a corpului, fiind realizate din materiale fine, în culori pastelate. Paleta de culori pornește de la ivory, rose și cappuccino până la nuanțe de auriu.


Rochiile Blossom Dress, ce poartă semnătura creatoarei Andreea Apetre, se remarcă prin mixul dintre simplitate, eleganță și feminitate cu liniile îndrăznețe. În noua colecție, rochiile 2 in 1 sunt des întâlnite, la fel și cele cu suprapuneri de materiale, precum mătasea, voalul, tulle-ul și dantela.

“În 2017 se poartă rochille cu spatele gol, decolteul adânc, decolteul in “V,” liniile grecești și volumul pe mâneci. Folosim materiale naturale fluide, în culori calde, ce curg plăcut pe lângă corp, precum: mătasea, tulle-ul moale și dantela fină. O altă tendință din acest an sunt rochiile cu suprapuneri. La mare căutare sunt și cele din două piese, cu top și fustă, practice și versatile”, spune Andreea Apetre, creatoarea rochiilor de mireasă Blossom Dress.

Cu o experiență de peste șapte ani în piața de rochii de mireasă, atelierul de creație Blossom Dress propune rochii made to measure, din materiale naturale, potrivindu-se perfect fiecărei mirese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *