free download 78 travel guides written by experts

Bloodhound Gang – mai sunt trei zile

pana la concertul din Romania !

Bloodhound Gang este genul de trupa care niciodata nu si-a dorit sa fie in centrul atentiei pozand in "baieti frumosi", dar au fost mereu preferatii rockerilor de peste tot. Concertele lor sunt momente unice de party cu P mare, refrenele lor sunt cantate de stadioane intregi si una din calitatile de baza ale gastii nebune a fratilor de sange este show-ul incendiar. Fie ca vor veni imbracati in maimute sau nu, Jimmy Pop & gasca vor face un spectacol de zile mari, pentru ca orice se poate spune despre ei, mai putin ca le lipseste umorul.

Cine nu stie pe de rost macar versurile piesei "Bad Touch" (refrenul celebru fiind "You and me baby ain’t nothin’ but mammals / So let’s do it like the do it on the Discovery Channel") sa se prezinte, regulamentar, la concert, unde va avea ocazia sa repete si cel mai recent hit al piesei, aproape impronuntabilul "Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss".

Bloodhound Gang sunt sinonimi cu "distractie fara prejudecati", Chestie pe care trebuie sa o verificati luni 19 iunie, incepand cu ora 20.00, cand Bloodhound Gang sunt LIVE pe Arenele Romane, de unde n-ai voie sa lipsesti daca pretinzi ca stii sa te distrezi ca rockerii si sa razi ca punkerii.

In deschiderea anarhiei rapcore vor incalzi publicul, cum se cuvine, DA HOOD (in noua formula), E.M.I.L. si Montreal. Line-up: Da Hood (aprox. 45 min), E.M.I.L (aprox. 45 min), Montreal (aprox. 45 min) Bloodhound Gang (60 min).

Concertul va fi urmat de un after-party in club B52, intrare – 100.000 ROL. Atmosfera va fi asigurata de Dj Hefe, Dj Marika si DJ Bogdan.

Jurnalistii isi pot ridica acreditarile la sediul Events, Bd, Lascar Catargiu nr. 15A, intre orele 9 si 16, pe baza de lista, precum si de la intrarea in Arenele Romane, conform aceluiasi sistem. Persoana de contact Cristina-Maria Vaduva tel: 311 50 63/64 – 0788 439 354. Email: events@events.ro.

Bucuresti, 16.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *