free download 78 travel guides written by experts

Blondele lui Negru ies la atac! Vezi ce au intrebat-o pe Marioara Zavoranu

Ediţie incendiară la “Te pui cu blondele”! Miercurea aceasta, de la 20.20, Oana Zăvoranu şi mama ei, Mărioara Zăvoranu, îşi unesc forţele într-o confruntare spectaculoasă cu cele 50 de blonde. Iscoditoare, aşa cum le stă în fire, domnişoarele vor încerca să pună concurenţa în dificultate cu fel de fel de întrebări provocatoare. După ce Oana a trebuit să facă faţă unei astfel de rafale de întrebări picante, a venit şi rândul Mărioarei să le răspundă curioaselor blonde.

“Cam cu cât daţi locul de veci în cimitir?” a întrebat-o una dintre domnişoare pe Mărioara Zăvoranu. Spre surprinderea blondelor, Mărioara le-a oferit prompt şi răspunsul mult dorit, dezvăluind despre ce sume este vorba, chiar oferindu-le şi alte detalii. Speculând disponibilitarea Mărioarei Zăvoranu de a le răspunde, blondele au continuat conversaţia şi cu alte întrebări picante.

Care a fost răspunsul Mărioarei Zăvoranu şi ce alte curiozităţi au avut domnişoarele, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”!

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *