free download 78 travel guides written by experts

Blogul MyPoster, resursa relevanta de informatie pentru fotografii amatori

De la mijlocul lunii martie, serviciul de print online MyPoster are blog, o resursa relevanta de informatie pentru fotografii amatori si nu numai.

Blogul va cuprinde mai multe categorii, printre care se numara: fotografia saptamanii, cum printam corect, promotii si oferte speciale, noutati, precum si review-uri ale lucrarilor printate la MyPoster.

“Prin blogul MyPoster, vrem sa tinem legatura cu fotografii amatori si profesionisti, care vor sa isi printeze corect lucrarile si care vor sa afle mai multe despre domeniul fotografiei si al printului foto. Vom oferi, saptamanal, informatii relevante din acest domeniu, dar vom anunta si ofertele speciale MyPoster si vom vorbi despre fotografiile printate la MyPoster”, a declarat Ciprian Furtuna, Managing Partner MyPoster si Azero.

Blogul MyPoster se doreste a fi una din platformele online unde sunt reunite sfaturi, ponturi si informatii care sa ii ajute pe utilizatori sa isi optimizeze printurile.

Despre Azero si MyPoster

Proiectul Azero a fost lansat în 2004 și oferă servicii de print industrial. Adiacent, în cadrul proiectului, a apărut MyPoster, o platformă online care pune la dispoziția utilizatorilor un serviciu prin care aceștia pot printa și înrăma fotografii de diferite dimensiuni.

Bucuresti, 28.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *