free download 78 travel guides written by experts

Blogul Andreei Marin Banica – record de vizitatori la Acasa.ro

Acasa.ro multumeste utilizatorilor care au vizitat in numar record blogul Andreei Marin Banica, //andreeamarinbanica.acasa.ro, inca din ziua lansarii, 8 martie 2008.

Numai in primele ore, atunci cand era inca in probe, in seara zilei de 7 martie, peste 1500 de oameni l-au accesat, comentand primul editorial al Andreei sau vizualizand informatiile postate pe site, fie ele foto sau video. Timp de 4 zile de cand exista acest bolg au fost comentate atat articolele cat si galeriile foto si video. Astfel exista mesaje si comentarii postate pe blog, care indica un public instruit, cu o experienta de viata care merita a fi impartasita si celorlalti utilizatori, oameni cu idei constructive care vor sa schimbe ceva in mod real in lumea in care traiesc.

Cel de-al doilea editorial al Andreei, o scrisoare catre cititori, avand ca subiect modul in care omul Andreea a vazut si simtit “nebunia mediatica” a ultimelor zile, sub titlul “Nimic nou despre cuplul Banica” a declansat o adevarata dezbatere publica despre vremurile in care traim, ce pot fi adesea catalogate drept “vremurile valorilor rasturnate”. Randurile postate pe prima pagina a blogului au nascut controverse, au fost preluate de mass-media si au fost comentate pe bloguri.

Mai sunt 3 zile pana cand va fi ales primul mesaj al saptamanii, care va avea si o recompensa in bani. De asemenea, exista o competitie in spatiul virtual andreeamarinbanica.acasa.ro intre fotografiile realizate si trimise de utilizatori pe blog, saptamanal urmand a fi ales cel mai sugestiv material foto si povestea acestuia.

Acasa.ro va asteapta cu un nou editorial pe //andreeamarinbanica.acasa.ro peste cateva zile, dupa intoarcerea Andreei de la New York, dar indiferent pe ce meridian se afla ea citeste zilnic mesajele celor care intra pe blog si le raspunde atunci cand acestea cer un feed-back.

Bucuresti, 13.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *