Majoritatea site-urilor de la noi suferă de aceeaşi boală. Dacă cumva, obisnuit cu navigările zilnice pe site-uri din toată lumea, sunteţi tentaţi să scrieţi adresa fără “www” la început, veţi fi întâmpinaţi cu o mare eroare ce vă spune fie că pagina nu există, fie că nu aveţi acces în această zonă. De cele mai multe ori pagina nu există. Şi asta se întâmplă atât la firme micuţe care abia şi-au încropit pagina web, cât şi la firme mari, cu pretenţii şi site-uri în care au investit serios!

Problema de imagine e simplă – e extrem de uşor să faci configurările necesare pentru ca acest lucru să nu se întâmple. Ia maxim câteva minute. Faptul că la tine nu merge spune fie că ai dezvoltatori nepricepuţi, fie că nu eşti atent la detalii, fie că nu ştii prea multe despre ce trebuie să facă site-ul tău. Mai rău, îî poţi face pe vizitatori să nu-şi mai bată capul şi să se ducă la competiţie pur şi simplu, dacă în cazul lor nu au nevoie de prea multă bătaie de cap pentru a acesa paginile web….

Şi de ce să vă confruntaţi cu păreri mai mult sau mai puţin greşite şi clienţi frustraţi când vă puteţi asigura rapid că adresa scrisă fără “www” duce tot la site-ul dumneavoastră?

Share