Acum că s-au liniştit lucrurile şi ne-am săturat toţi, inclusiv preşedintele Obama, să e dăm cu părerea despre cât de nesimţit a fost Kanye West la VMA, e timpul să vorbim pe şleau despre ce s-a întamplat de fapt. Avem una bucată Video Music Awards, a căror popularitate a cam scăzut în ultimii ani. Nu mai tună şi fulgeră blogosfera, nu ne mai facem toţi timp să vedem cine sunt cei mai buni. MTV-ul are clar o problemă. Interes scăzut înseamnă audienţă scăzută, aceasta însemnând la rândul ei mai puţini bani din publicitate.

Avem apoi una bucata MTV care, în opinia mea şi a altora, se pricepe să pună în scenă scheme complicate, artificii ingenioase de marketing şi PR menite să îi aducă în prim plan.

Se adaugă Kanye West, personaj controversat, plin de comentarii dubioase. Apoi o cântăreaţă ce pare un pic speriată de bombe, tânără şi fragilă. Kanye stârnit împotriva ei, o menţionare norocoasă a domnişoarei Beyonce, aşa, de nicaieri, şi gata conflictul!

Toată lumea vorbeşte despre VMA, cântăreaţa oprimată, Kanye si Boyonce. VMA sunt iar în centrul atenţiei.

OK, faptul ca Obama şi-a dat cu părerea despre incident şi a fost auzit de un jurnalist buclucaş a fost noroc chior. Dar chiar credem că restul a fost o mare, mare coincidenţă?

Share