Luni s-a lansat o carte pe care abia astept sa o citesc: New Media, a doamnei Dorina Gutu, care a avut ambilitatea sa ma invite sa-mi expun cateva pareri despre fenomenul blogului in Romania, si apoi m-a invitat si la lansare. Ocupata insa cu propria noastra lansare (primul multiplex Cinema City se deschide pentru public maine, 16 noiembrie, in Iulius Mall Iasi) nu am reusit nici sa particip la la lansare, nici sa citesc cartea, insa nu am nici o indoiala ca e o lectura care merita.

Iata cam ce am aflat despre volum:

‘New Media’ reprezinta o premiera editoriala pe piata romaneasca, fiind prima carte care abordeaza subiectul noilor media in Romania. Cartea ofera radiografia unui fenomen resimit la nivel global si surprinde modul in care noile media reinventeaz? formele comunic?rii online. De la impactului noilor media asupra politicii, pana la interviuri cu personalitati romanesti care au ales sa se exprime prin intermediul
blogurilor, ‘New Media’ are meritul de a o deschide noi drumuri si de a oferi perspective noi si incitante.

Informatii despre lansare puteti gasi pe blogul cartii http://blognewmedia.wordpress.com si pe siteul Editurii Tritonic http://www.tritonic.ro/evenimente.htm. Eu de acolo planuiesc sa ma informez, sa vad ce am pierdut. Si evident, voi cumpara cartea.

Powered by ScribeFire.

Share