free download 78 travel guides written by experts

Blestemul din Swoon

Nina Malkin
Editura Leda

Candice – de fapt Dice – o tanara care a revenit din New York in orasul natal, Swoon. Diagnosticata cu epilepsie. Foarte convenabil este acest lucru pentru ca Dice nu e o fata oarecare. Din cand in cand se intampla lucruri… speciale pe care ea le remarca. Asa cum ar fi, de exemplu, faptul ca intr-o zi, veti vedea din ce fapt declansator, in corpul verisoarei sale Pen, cea mai buna prietena a sa de altfel, intra spiritul unui el.

Si nu al unui el oarecare. Sin – Sinclair Youngblood Powers -, tip din vremuri demult trecute (secolul al XVIII-lea), care murise insa acuzat fiind de omorarea prietenei sale si care dorea… ei bine, veti vedea ce.

Doar ca Dice nu stie ce doreste Sin, care-i sunt planurile. Ea se indragosteste de el. E-atat de simplu, intrucat el se poarta impecabil cu ea. Cu toate acestea, Sin face tot felul de lucruri in corpul lui Pen, o pune pe aceasta intr-o sumedenie de situatii nepotrivite asa ca fetele decid sa ia masuri.

Ce se intampla si cum se termina tot aflati citind chiar voi cartea. Eu va pot spune ca e una care se citeste usor, e captivanta, atractiva, cu personaje interesante, un roman de altfel laudat de multe alte autoare deja de succes si cu carti traduse si la noi in tara.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *