Bleont si Bordea – kazacioc cu labe de scafandru in picioare

Ați dansat vreodată pe ritmuri irlandeze, cu labe de scafandru în picioare? Dacă sunteți tentați să încercați și vreți să vedeți cum ați arăta într-o asemenea ipostază, urmăriți-i duminică, la “Totul e permis”, pe Claudiu Bleonț și Cătălin Bordea!

Cei doi sunt protagoniștii probei “Hai la dans”, în cadrul căreia se vor mișca pe ritmurile unor cântece precum “Charlestone”, „Beat it”, „Joacă hora-n poieniță”, „Lord of the Dance” ori „Kazacioc”, cu labele de scafandru în picioare. Cu ocazia acestei probe, prezentatorul Cosmin Seleși a descoperit că Bordea poartă șosetele pe dos.

Cei doi au fost punctați de Irina, o coregrafă profesionistă. “Claudiu m-a impresionat prin efortul depus, iar Cătălin prin prize și urechea muzicală mai dezvoltată”, a spus aceasta.

Care dintre cei doi a câștigat proba, vedeți duminică, 19 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”. În cadrul show-ului se vor confrunta echipele formate din Maria Buză, Cosmina Păsărin, Jorge și Claudiu Bleonț, respectiv Cătălin Bordea, Lora, Andrei Ștefănescu (Alb Negru) și Ana Odagiu.

Bucuresti, 15.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *