free download 78 travel guides written by experts

“Black & White”, razi cat te tine cureaua, la Grand Cinema & More

Cu toata tensiunea si stresul specifice zilelor noastre, trebuie sa profitam de orice ocazie pentru a ne destinde cu o portie sanatoasa de ras. S-a demonstrat ca rasul poate prelungi viata, in plus, reduce tensiunea arteriala, destinde muschii fetei, reface tonusul organismului, alunga depresiile si garantat iti face ziua mai frumoasa.

Vino pe 8 februarie 2014, ora 19.00, la spectacolul Black & White, la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, si vei vedea o comedie de zile mari, cu umor 100% britanic!

Piesa Black & White, scrisa de Keith Waterhouse si Willis Hall, este in top 20 pe Broadway de 30 de ani, jucandu-se si in zilele noastre cu casa inchisa. Acum 15 ani, regretatul Florian Pittis a tradus si regizat acest spectacol pentru scena salii Izvor a Teatrului Bulandra. Astazi, pentru noua versiune a spectacolului, s-a folosit aceeasi traducere a lui Florian Pittis, pusa la dispozitie de catre sotia sa, Anda Pittis.

Regia spectacolului Black & White este semnata de Anca Maria Colteanu si se bazeaza pe caietele de regie ale lui Florian Pittis. Scenografia si costumele sunt realizate de Ioana Pashca, iar din distributie fac parte Daniela Nane, Dana Magdici Crisan, Ionut Alin Ionescu si Mihai Marinescu.

Black & White este o poveste plina de umor despre Dl. White si Dl. Black, care se regasesc dupa multi ani in holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, in extra sezon. Fiecare dintre ei doreste sa-si petreaca un week-end linistit cu amanta, departe de Londra, unde sotiile lor stiu ca ei sunt plecati pentru afaceri. Fiecare are "sistemul" lui de adulter, unul spune sotiei intotdeauna "adevarul", celalalt minte intotdeauna. Aparitia sotiilor si ceea ce urmeaza demonstreaza ca, indiferent de “metoda” adoptata, invariabil lucrurile se complica atunci cind iti inseli sotia.

Ce mai? Razi cat te tine cureaua! Si putin mai mult!

Biletele pentru spectacolul Black & White sunt disponibile online pe //bit.ly/1epbM0a, precum si la biroul Concierge al Cinematografului Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City Bucuresti.

Bucuresti, 06.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *