free download 78 travel guides written by experts

Black Week Flanco. Update 1 – 22 martie

În prima oră vânzări de 6 ori mai mari decât într-o zi obișnuită

La numai o oră de la lansarea campaniei, Flanco a înregistrat vânzări de 6 ori mai mari decât într-o zi obișnuită. Cele mai vândute produse: televizoarele LCD, notebook-urile și echipamentele frigorifice.

După rezultate spectaculoase în Black Friday, Flanco atinge vânzări record și în Black Week. Vânzări de 6 ori mai mari decât într-o zi obișnuită și cozi la case în toată țara.

“Ne-am organizat foarte bine și deși sunt foarte mulți cumpărători la case, timpul de așteptare nu este foarte mare. Invităm toți doritorii să vină cu încredere. Niciunul dintre produsele aflate în ofertă nu are încă stocul epuizat.” a declarat Violeta Luca, Marketing Director la Flanco.

Ce să cumperi în săptămâna neagră a reducerilor?

2.000 de produse vor avea reduceri cuprinse între 10% și 50%

Exemple de produse în campania Black Week:
· LCD Samsung, diagonala 102cm, Full HD, la numai 1499 lei
· Laptopul Dell Inspiron, Procesor Intel Core i5, Display 15.6’’ la numai 2199 lei
· Combina frigorifica Samsung, 290l capacitate, clasa A+, la 899 lei
· Masina de spalat Whirlpool, 1000 rotatii, clasa energetica A+, la doar 799 lei
· Boxe Logitech 2.1, putere 17W și telecomandă la doar 69 de lei
· Consolă WII NINTENDO cu Joc MARIO KART și volan la doar 499 de lei

Jocurile au cea mai mare reducere. Până la 61%. Spre exemplu, un joc PC Mercenaries 2 îl poți cumpăra la numai 29.9 lei.

“Ne menținem estimarea de 35 de milioane de lei vândute până la sfârșitul campaniei. Ne bucurăm că această campanie confirma rezultatele asteptate încă de la prima oră de la deschiderea magazinelor.”, afirmă Violeta Luca, Marketing Director Flanco.

În noiembrie, Black Friday a generat în câteva ore vânzări cât pentru o zi întreagă, cozile la case se întindeau pe zeci de metri, s-au vândut 60 de produse pe minut, iar stocul pentru sute de produse a fost epuizat încă de la primele ore de la deschiderea magazinelor participante la promoții.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *