Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Black Friday Verogia: Încălţăminte şi accesorii hand-made, de cea mai bună calitate, la preţuri imbatabile

Rămâi în tendinţe şi în sezonul rece! De Black Friday, Verogia îţi propune o colecţie îndrăzneaţă de încălţăminte şi accesorii hand-made, de cea mai bună calitate, pentru ca tu să poţi păşi la fel de încrezătoare, indiferent de ocazie sau de capriciile vremii. Totul, cu până la 50% reducere.

Alegerea pantofilor şi a accesoriilor potrivite ţi se pare o provocare? Te înţelegem! Fiecare femeie îşi doreşte o garderobă cu articole cu un design atrăgător, care să ne reprezinte şi să completeze perfect ţinuta aleasă. Şi nu doar atât! Vrem să fie comode, versatile şi realizate cu atenţie la detalii, din materiale de cea mai bună calitate.

În universul Verogia, fiecare produs este special conceput pentru a răspunde acestor criterii.

Iată cele 3 articole pe care, pur şi simplu, trebuie să le ai!

1. Ghete rock, dar cu toc: Dacă ai în plan o ieşire cu prietenii, la finalul unei zile aglomerate, ghetele Jessie sunt alegerea ideală.

Ghete Jessie
Ghete Jessie

Fac echipă bună cu rochiile casual, cu fustele din piele sau cu perechea preferată de mom jeans. 100% din piele naturală, extrem de confortabile, pot ajunge la tine în cel mai scurt timp.

2. Borseta statement: Când vrei să adaugi un strop de culoare unei ţinute şi să uiţi de grija genţii, pariază pe borseta Mia. Extrem de practică pentru momentele în care vrei să iei cu tine doar esenţialul, este un accesoriu care te va cuceri din prima zi. O poţi purta în numeroase combinaţii, inclusiv în jurul taliei, pe post de curea.

Ghete Ava, Borseta Mia
Ghete Ava, Borseta Mia

3. Chic à la français: Eleganţa este mereu la modă. Dacă ai nevoie de un Quelque-chose, ghetele Ava îţi vor oferi acea doză de rafinament nonşalant şi extrem de confortabil. Botul ascuţit, croiul drept şi catarama pe gleznă dau eleganţă ţinutei tale. Succesul este asigurat.

Intră acum pe www.verogia.ro/pages/blackfridayweek şi descoperă întreaga colecţie, fabricată în România, din materiale de cea mai bună calitate, acum la preţuri speciale de Black Friday. Oferta este valabilă în perioada 15–22 noiembrie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *