free download 78 travel guides written by experts

Black Friday Pro 2017 la F64 cu discounturi de până la 50%

F64, cel mai mare magazin foto-video din România, anunță cea de-a cincea ediţie a evenimentului „Black Friday Pro“. Acesta începe în noaptea dintre joi spre vineri (19 octombrie), la ora 00.00 și se va încheia în noaptea de duminică, pe 22 octombrie. În această perioadă, clienţii au posibilitatea să cumpere echipamente foto-video și accesorii cu reduceri mari, de până la 50%. „Black Friday Pro“ se va desfășura atât online, pe f64.ro, cât și offline, în magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

Cele mai bune echipamente la care F64 a pregătit reduceri considerabile sunt cele din gama high-end, cum ar fi Nikon D610, Canon 5D Mark III, Nikon D810, Canon 6D și gama Sony A7. Acestea sunt modele de camere foto full frame folosite de fotografi celebri din întreaga lume. Din zona mid-level premium merită urmărite Nikon D7200 și Canon EOS 77D lansat anul acesta. Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clienţilor posibilitatea de a realiza fotografii foarte bune în diverse condiții de lucru. Printre acestea se află și numeroase obiective foto, cum ar fi Canon EF 70-200mm 1:2,8 L IS II USM, Nikon 24-70mmVR, Sony 24-70mm f/4 Zeiss Vario-Tessar T* OSS FE E-mount, Tamron 15-30mm VC Nikon si multe altele. De asemenea, cei pasionati de dronele de la DJI vor avea parte de reduceri semnificative.

Black Friday Pro 2017

În plus, F64 a pregătit și o surpriză pentru toți cei interesați de discount-urile acordate de Black Friday. Astfel, oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1-20 octombrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere de Black Friday Pro, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de cupon.

Profesioniștii din comunitatea foto-video sunt încurajați de echipa F64 să se pregătească din timp de evenimentul cu unele dintre cele mai mari reduceri din an, Black Friday Pro. Astfel, cei care își doresc să afle primii ofertele, sunt invitați să își adauge produsele dorite în Wishlist și apoi le vor putea cumpăra mai devreme, dacă intră în promoție. Toate detaliile sunt aici.

Ca în fiecare an, F64 vine in întâmpinarea celor interesați de echipamente profesionale cu “Black Friday Pro”. Cu ocazia acestui eveniment, iubitorii de foto și videografie au posibilitatea să achiziționeze produse noi, din categoriile cele mai populare, astfel încât să țină pasul cu tehnologia din domeniu. Reducerile totale din cadrul acestei campanii ajung la 1 milion de euro, iar vânzările sunt estimate la 1.8 milioane de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *