Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Black Friday pe Autovit.ro: toate autoturismele au fost vandute

Autovit.ro Reduceri totale de peste 280.000 euro pentru 38 de mașini noi și rulate

Pentru al doilea an la rând, Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România, a organizat pe data de 20 noiembrie 2015 campanie de reduceri de Black Friday. Astfel, românii interesați în găsirea unei mașini noi sau rulate au beneficiat de cele 38 de oferte de nerefuzat puse la dispoziție pe platforma blackfriday.autovit.ro de către dealerii parteneri din toată țara. Valoarea totală a mașinilor înainte de reducerile oferite de dealeri a fost de 1,2 milioane euro, iar suma discounturilor a ajuns la nivelul de 280.000 euro.

“Succesul campaniei de Black Friday din acest an a fost cel puțin dublu față de cel din 2014. Atât mașinile din gamele accesibile, dar și cele premium scoase la vânzare vineri și-au găsit proprietari imediat. În aceste condiții, dealerii noștri parteneri au fost extrem de multumiți de colaborare, cu atât mai mult cu cât și-au mărit bazele de date cu clienți interesați în a cumpăra și alte autoturisme din parcurile lor auto.” spune Cristian Cojocaru, Sales Manager Autovit.ro.

Platforma blackfriday.autovit.ro a funcționat vineri, 20 noiembrie 2015, în intervalul 8.00– 18.00 fără întrerupere. Programul inițial a fost prelungit cu încă o oră datorită cererii foarte mari din partea clienților. Obiectivele campaniei au fost îndeplinite în proporție de 100%.

Pe Autovit.ro, cel mai mare site de anunțuri auto din România, sunt în orice moment peste 65.000 de anunțuri. Printre cele mai căutate mașini de pe site se numără Volkswagen, BMW și Opel.

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *