Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Black Friday la Vegis.ro: de 2,5 ori mai multe comenzi față de anul trecut

Vegis.ro, cel mai mare magazin online de produse naturiste, a înregistrat o comandă la fiecare 10 secunde, în vârful campaniei de Black Friday.

În total, au fost plasate peste 3.700 de comenzi cu o medie de 15 produse pe comandă, față de 1.500 de comenzi înregistrate în 2018.

Astfel, anul acesta, clienții Vegis.ro au cumpărat aproape 60.000 de produse bio și naturiste.

Aproape 2.000 de produse, reprezentând 25% din oferta curentă, au avut reduceri de până la 90% de Black Friday pe Vegis.ro. Ofertele au generat o creștere a numărului de comenzi cu 180% față de perioada similară din 2018 și o creștere totală a vânzărilor de 135%.

Vegis, Produse BF

Valoarea medie a comenzii a fost de 160 de lei, iar media de produse per comandă – 15. Cea mai mare comandă a conținut 110 produse și a fost plasată de un client recurent din Cluj, iar cea mai mare valoare a fost de 1.800 de lei, și a venit de la un client nou, din Bistrița.

Black Friday a adus anul acesta rezultate mult peste așteptările noastre, noi estimând inițial o creștere de 30-40% față de anul trecut. Dinamica pozitivă ne-a convins să prelungim campania cu încă o zi, până duminică seara, mai ales că în perioada de vârf am înregistrat o comandă la 10 secunde. Produsele cu reducerile cele mai mari s-au epuizat în timp record, însă pe întreaga durată a campaniei am menținut discounturi de până la 80%, pentru care am asigurat stocuri speciale, a precizat Mihai Bucuroiu, fondator și director de dezvoltare Vegis.ro.

Mihai Bucuroiu, Fondator și Director de Dezvoltare Vegis.ro
Mihai Bucuroiu, Fondator și Director de Dezvoltare Vegis.ro

Cele mai căutate categorii de produse au fost suplimentele și produsele alimentare, iar printre cele mai comandate produse s-au numărat probioticele, vitaminele, produsele alimentare bio și apicolele. Cele mai multe comenzi au fost plasate din București, Cluj și Brașov, de către femei (70%), iar cei mai mulți clienți au folosit dispozitivele mobile pentru acest lucru (peste 60%). O creștere s-a remarcat și la metoda de plată, unde 15% dintre comenzi au fost achitate cu cardul, o creștere de 20% față de anul trecut.

Produse apicole Vegis

Peste 50% dintre comenzi au plecat sâmbătă din depozit și estimăm că vom finaliza procesarea acestora în cursul zilei de miercuri. Ne bucurăm să observăm că tot mai mulți români sunt interesați de un stil de viață sănătos, dar și de faptul că avem un număr tot mai mare de clienți care revin la Vegis.ro pentru a-și asigura acest stil de viață. Acest lucru vine ca o confirmare a strategiei noastre de a oferi produse relevante, alături de informațiile necesare astfel încât decizia de cumpărare să fie simplă și rapidă, a mai precizat Mihai Bucuroiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *