Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cu două săptămâni înainte de concertul artistului italian AMEDEO MINGHI, Black Friday îți aduce 50% reducere la bilete

Vocea suavă a artistului italian AMEDEO MINGHI, ascultată în repetate rânduri în interpretarea melodiei “Ricordi Del Cuore”, coloana sonoră a telenovelei de succes “EDERA”, va răsuna în premieră în România, în concertul LIVE ce va avea loc vineri, 18 noiembrie la Sala Palatului, începând cu ora 19:30.

Cu două săptămâni înainte de primul său concert la Sala Palatului, artistul italian salută publicul din România și le transmite tuturor o invitație directă, prin intermediul unui mesaj video, postat pe pagina sa de facebook: .

Persoanele care vor onora invitația artistului legendar și vor alege să petreacă o seară de vineri de neuitat, în atmosfera plină de romantism a melodiilor semnate de Amedeo Minghi, pot profita acum de reducerile incluse în promoția BLACK FRIDAY!

În perioada 4 – 18 noiembrie, biletele pot fi achiziționate cu o reducere de 50% din prețul inițial, ofertă valabilă pentru toate categoriile de loc.

În urma reducerilor aplicate, biletele pot fi cumpărate la următoarele prețuri: Cat.III – 50 lei, Cat.II – 60 lei, Cat.I  80 lei, VIP – 100 lei si Golden VIP – 125 lei.


Reprezentația lui Amedeo Minghi de la București are o semnificație aparte. Aflat la aniversarea a 50 de ani de activitate artistică, Amedeo Minghi va deschide, la București, seria amplă de concerte cuprinse în turneul internațional de promovare al triplului CD ”La Busola E Il Cuore”, o colecție muzicală impresionantă lansată în luna octombrie a acestui an, sub egida Sony Music. 

”Com’è bello il mondo

Biletele pentru concertul Amedeo Minghi se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Amedeo Minghi și-a început cariera de muzician, cântăreț și compozitor la începutul anilor ’60, iar pe parcursul celor cinci decade a atins culmile gloriei cu melodii excepționale adunate într-un portofoliu ce cuprinde peste 30 de albume, 20 de hit-uri, 5 DVD-uri și coloane sonore  pentru 9 filme de ficțiune, 2 drame, dar si distincții notabile, cum ar fi ”Ordinul de Merit al Republicii Italiene”, sau trofee și premii muzicale recunoscute la nivel mondial.

Toate acestea au contribuit la un parcurs artistic fulminant, însă Amedeo Minghi și-a dobândit popularitatea prin naturalețe, simplitate și sinceritate, afișate la fiecare apariție pe scenă, în prezența spectatorilor. A devenit foarte iubit și a intrat în inimile oamenilor datorită talentului desăvârșit de a compune texte valoroase, de a le interpreta în stil magnific, dar și pentru felul său de a cânta despre iubire, sentiment unic ce creează punți de legatură între oameni, creează conexiuni și prietenii de o viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *