free download 78 travel guides written by experts

Black Friday – campanie incheiata pentru F64

Black Friday a ajuns la final:
Rezultatele inregistrate de F64 in Campania Black Friday 2013 au fost foarte bune. Al doilea val de reduceri a fost valabil doar pentru data de 29 noiembrie (o singura zi) si a inregistrat valori la jumatate fata de primul val, care a tinut trei zile (22-24 noiembrie).

Interesul pentru aparate DSLR continua, dar se poate observa influenta primului val de Black Friday. Consumatorii au preferat de data aceasta sa-si completeze trusa foto cu accesorii precum: carduri, obiective si filtre.

Oficial, Campania de Black Friday a luat sfarsit si toti pasionatii de fotografie au avut mai multe ocazii sa-si completeze trusa foto.

Masurile suplimentare luate de F64 s-au dovedit a fi utile. A fost un eveniment mult mai asteptat decat anul trecut, clientii intreband inca din vara despre produsele care vor intra in campania de Black Friday.

F64 continua campaniile de reduceri si in perioada urmatoare. Astfel, in perioada 2-8 decembrie se desfasoara campania "Mos Nikonae te trimite la Marea Bulgareala". Orice achizitie de produs Nikon de la F64 ofera sansa unei excursii in Bulgaria.

Bucuresti, 02.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *