metalshow

Black Friday aterizează la Lex Shop

La LEX SHOP aveți parte de REDUCERI URIAȘE, ASTRONOMICE!

Decembrie este cunoscut ca sezonul cadourilor și sărbătorilor, dar în toată lumea sezonul reducerilor începe încă din noiembrie prin Black Friday !

Și cum v-am obișnuit an de an, Lex Shop va desfășura o sesiune MASIVĂ de reduceri, uriașe, astronomice #LexBlackFriday în două tranșe:

pe 18 noiembrie, începând cu ora 7:00 și până pe 19 noiembrie la ora 22:00

pe 25 noiembrie, începând cu ora 7:00 și până pe 26 noiembrie la ora 22:00

Reducerile nu se aplică doar la anumite produse ci la TOATE PRODUSELE din magazin ! Veștile bune nu se opresc aici, reducerile ajung până la 60%, dar ATENȚIE, produsele cu reduceri de peste 45% sunt cu stocuri limitate deci e recomandat să acționați rapid.

www.lexshop.ro este magazinul cu cea mai variată gamă de jocuri de societate, articole pop culture (figurine, căni cu super eroi, tricouri cu imagini din filme, șepci cu Batman, brelocuri cum nu te gândești și multe altele chiar și instalații de brad cu Star Wars), filme, cărți, puzzle-uri și chiar birotică și papetărie.

Reducerea medie va fi de 35% în prima sesiune de Black Friday care începe vineri 19 noiembrie la ora 7:00.

Prin Black Friday nu numai că vă puteți bucura de o gamă extinsă de produse, dar aveți șansa și să vă faceți stocul pentru cadourile care să le dați de Crăciun, familiei, colegilor și celor dragi.

Așadar vă așteptăm în universul reducerilor online pe https://www.lexshop.ro/ pentru un Black Friday extraordinar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *