metalshow

Black Chocolate…White Chocolate

Crezi că poţi rezista răsfăţului şi tentaţiei unei ciocolate fine, rafinate, mai ales dacă nu are calorii? Puţin probabil, mai ales că este vorba de „ciocolata” de la LG – şic, subţire, netedă, cu un design foarte modern, disponibilă acum şi în variantă albă.

Urmând succesul impresionant pe care Chocolate l-a repurtat (international s-a vândut în peste 3 milioane de exemplare, iar în Romania, la numai 3 luni de la lansare au fost vândute mai mult de 6 000 de unităţi), noul model White Chocolate  îi cucereşte  pe cei pentru care designul inovator şi tehnologia de vârf sunt adevărate expresii lifestyle. Cum gadget-urile nu trebuie să lipsească dintre accesoriile oricărui consumator modern, poţi alege acum oricare dintre cele două modele Chocolate care ţi se potriveşte şi care îţi exprimă cel mai bine stilul.

White Chocolate vine să completeze gama Black Label Series – linie de produse premium caracterizate de forţa de atracţie emoţională şi vizuală, care imprimă senzualitate stilulului oferit consumatorului modern. Noul Chocolate rămâne complet alb până ce touch-pad-ul – o premieră pentru telefonia mobilă – este atins uşor. O dată activată, suprafaţa de un alb elegant şi iconurile ce se activează la simpla atingere dezvăluie un ecran full-colour ce completează designul unic şi senzaţia de minimalism.

Să nu credeţi că designul exclude tehnologia, pentru că White Chocolate e ilustrarea combinaţiei perfecte între cele două aspecte: playerul MP3/AAC de ultimă generaţie, memoria internă de 128 MB, camera foto/video de 1.3 megapixeli ori autonomia de până la 200 de ore de convorbire sunt argumente covingătoare în acest sens.

Verdictul pentru White Chocolate? Fashion statement-ul ideal, cu siguranţă un must-have!

 Bucuresti, 5.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *