free download 78 travel guides written by experts

Bizz on Wheels, singura companie romaneasca prezenta la EuroShop

– The World’s Leading Retail Trade Fair

Bizz on Wheels, startup romanesc ce dezvolta idei de afaceri pe bicicleta, este prezent in aceasta perioada la cel mai mare targ de retail din lume, EuroShop. Solutiile prezentate in cadrul targului sunt AdBicy si AdTrailer.

AdBicy este o solutie extrem de eficienta de advertising, o remorca de bicicleta unica prin simplitatea utilizarii ei si prin avantajele pe care le creeaza pentru advertiser. AdBicy este 100% ecologic, foloseste doar tractiune umana si are un grad de mobilitate inca neatins de alte suporturi publicitare outdoor. AdBicy este cel mai complet panou publicitar modular din lume, ce poate asigura sute de campanii unice prin transformarea panoului in mai multe module. Promoterii pot fi echipati cu amplificatoare de voce si mp3-uri, astfel incat campaniile nu vor fi doar vazute, dar si auzite. AdBicy atrage un public mult mai numeros decat orice alt suport outdoor.

Monitorizare GPS in orice moment. Advertiserii isi pot monitoriza campaniile in timp real prin intermediul unui GPS, care pe langa optiunile de urmarire detine si modul de inregistrare si monitorizare a vocii. Acest sistem de management asigura cele mai bune rezultate pentru campaniile in derulare.

AdBicy este dotat si cu un KIT de extensie, prin intermediul caruia se obtine "cea mai lunga remorca publicitara" (3,3 m/lungime si 1 metru/inaltime) si mai mare panou publicitar mobil din lume (2,3 m/lungime si 1,8 m/inaltime).

Afacerea Bizz On Wheels a trecut granitele tarii si este prezenta in toata Europa, dar si in America de Nord, Australia, Zimbabue, Nigeria, Madagscar, Taiwan, La Reunion Island, Malta, Philipine, India, Columbia, Mexic, Egipt sau Arabia Saudita.

Bucuresti, 18.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *