Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Bittnet Systems aduce conceptul AWSome Day la Bucuresti:

un eveniment global, axat pe solutiile cloud

Bittnet Systems, liderul pieței de training IT din România, în parteneriat cu Amazon Web Services (AWS), lider global al pieței de servicii cloud, organizează la București primul eveniment AWSome Day din dedicat inginerilor și managerilor din industria IT&C interesați de tehnologiile de tip cloud.

Evenimentul va avea loc marți, 13 octombrie, începând cu ora 08:30, la Hotel Novotel din Capitală. Potrivit organizatorilor, sunt așteptați peste 250 de participanți. AWSome Day București face parte dintr-un maraton dedicat specialiștilor în cloud, Cluj fiind al doilea oraș din România în care utilizatorii vor putea interacționa cu trainerii AWS.

Evenimentul este organizat de AWS, furnizor american și lider în servicii cloud, în parteneriat cu Bittnet Systems, liderul pieței de training IT și prima companie IT din România listată la Bursa de Valori București (BVB). Bittnet este partener autorizat de training AWS de la sfârșitul anului trecut.

“Există tot mai mult interes pentru tehnologiile de tip cloud, atât de vitale pentru utilizatorii și companiile din întreaga lume. Alături de partenerii de la Amazon, vom vorbi despre aceste servicii, parte a funcționării majorității business-urilor de astăzi”, a declarat Mihai Logofătu, CEO al Bittnet Systems.

Florin Sandu, Regional Account Manager al AWS, și Mihai Logofătu, CEO al Bittnet Systems, vor ține discursuri în cadrul evenimentului. Totodată, Sebastien Stormacq, trainer la Amazon, va vorbi despre serviciile și aplicațiile AWS de tip cloud, modul în care acestea se administrează, precum și avantajele utilizării lor. La finalul , participanții vor înțelege mai clar noțiunea de cloud, vor ști să administreze platforma AWS și măsurile de securitate pe care aceasta le furnizează. De altfel, participanții vor afla mai multe informații despre AWS și vor discuta cu specialiștii Bittnet despre oportunitățile de certificare AWS.

Participarea la AWSome Day este gratuită. Cei care vor să participe se pot înscrie online pe site-ul evenimentului: //www.bittnetsystems.ro/awsome-day.

Despre AWSome Day

AWSome Day este un eveniment global, organizat de furnizorul american de aplicații de tip cloud, Amazon Web Services, în care participanții înțeleg conceptele-cheie ale tehnologiei cloud. AWSome Day se desfășoară în diverse orașe ale lumii, precum Praga, Copenhaga, Londra, Los Angeles, Singapore etc. Astfel, Bucureștiul se aliniază orașelor care găzduiesc acest eveniment, promovând tehnologiile cloud, pentru care există tot mai mare cerere.

Bucuresti, 07.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *