free download 78 travel guides written by experts

“Bitten” – sezonul 2 – Recomandare Filmcafe

Serialul “Bitten”, este un serial horror, plin de suspans, spectaculos prin imaginile șocante, cu lucruri ce scapă de sub control într-o lume supranaturală.

Serialul canadian “Bitten” este inspirat din seria fantasy de 11 cărţi “Women Of the Otherworld” / “Femei din lumea de dincolo” scrisă de autoarea canadiană Kelley Armstrong.

Filmările pentru cele 10 episoade ale sezonului 2, au fost făcute în Canada.

Din distribuţie fac parte Laura Vandervoort (“Ted”, “Smallville”); Greyston Holt (“Supernatural”); Greg Bryk (“The Incredible Hulk”, “A History of Violence”).

Sezonul 2, va avea premiera pe 30 noiembrie, miercuri seara, la ora 22:00.

Bitten – sezonul 2
Premiera sezonului 2: 30 noiembrie, ora 22:00. 
Titlul original: Bitten
Anul producției:  2014
Durata: 45 de minute
Genul: fantezie, horror
Regizorul: Daegan Fryklind

Distribuția: Laura Vandenvoort, Greyston Holt, Greg Bryk, Steve Lund

Când a părăsit Stonehavne – „pe bune de data aceasta” – Elena Michaels a crezut că a lăsat în urmă lumea supranaturală. Aceasta până în noaptea în care a primit un telefon misterios din partea liderului haitei, care i-a cerut să vină înapoi. Așa că acum ea se întoarce, plecând departe de viața ei normală ca fotograf în Toronto. Revine în lumea vârcolacilor, plină de reguli referitoare la protejarea haitei și înapoi la un bărbat pe care a încercat să-l uite timp de mai mulți ani. Iar dacă lucrurile nu erau destul de complicate, se întâmplă ca Elena să fie singurul vârcolac femeie în viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *