free download 78 travel guides written by experts

BITSoftware, reseller oficial pentru Romania al MicroStrategy Inc.

BITSoftware s.r.l., de 18 ani pe piaţa românească de soluţii ERP, CRM şi Business Intelligence, a devenit reseller oficial pentru România al furnizorului american de soluţii de Business Intelligence, MicroStrategy. Prin parteneriatul încheiat, BITSoftware şi MicroStrategy urmăresc dezvoltarea şi distribuirea pe piaţa din România a celei mai complexe şi complete soluţii de Enterprise Business Intelligence.

MicroStrategy reprezintă platforma principală cu care sunt dezvoltate soluţii BI de tip Enterprise, nucleul acestor soluţii fiind format din arhitectura unică pentru Data Warehouse, expertiza echipelor noastre îmbinând toate stilurile de raportare: raportare web avansată, analize OLAP ad-hoc, sisteme de alerte, analize predictive şi tablouri de bord, pe platforme mobile sau pe web. În plus, platforma MicroStrategy poate fi utilizată împreună cu sistemele ERP ale BITSoftware – SocrateOpen şi Socrate+ – în mod integrat sau utilizând cuburile existente OLAP.

„MicroStrategy lucrează cu companii care utilizează sau produc tehnologie de vârf pentru gestiunea afacerilor şi care furnizează produse ce vin să completeze soluţiile lor de Business Intelligence. În plus, pentru a putea deveni partener al celor de la MicroStrategy trebuie să îţi demonstrezi capacitatea de a oferi produse şi servicii de înaltă calitate şi îndeplinirea cu adevărat a cerinţelor fiecărui client. Cei peste 10 ani de experienţă ai BITSoftware în implementarea proiectelor de Business Intelligence în diferite industrii, de la producţie şi distribuţie de bunuri de larg consum, la retail şi telecomunicaţii, au demonstrat seriozitatea şi capacitatea noastră, precum şi profesionalismul serviciilor oferite de BITSoftware”, precizează Remus Cazacu, director general al BITSoftware.

MicroStrategy este lider global în tehnologia de Business Intelligence, oferind soluţii integrate de raportare, analiză şi monitorizare, ce permit companiilor să analizeze toate datele disponibile la nivel de business, cu scopul de a lua cele mai bune decizii în afaceri. În acest sens, MicroStrategy a integrat într-o singură platformă toate stilurile de informaţii de afaceri, astfel încât fiecare utilizator să poată alege formatul care i se potriveşte cel mai bine, de la tablouri de bord cu o grafică de nivel înalt, la rapoarte personalizate, pentru o analiză avansată. Cu sute de companii din lume în calitate de clienţi, soluţia de Business Intelligence MicroStrategy stabileşte standardele la nivel mondial.

De altfel, una dintre cele mai prestigioase companii de cercetare şi consultanţă în tehnologia informaţiei, Gartner Group, poziţiona, la sfârşitul lui 2010, MicroStrategy în secţiunea „Lideri” în „Cadranul principalilor furnizori de pe piaţa de Business Intelligence (The Magic Quadrant for Business Intelligence Platforms)”. Raportul prezintă o imagine de ansamblu în ceea ce priveşte furnizorii de software de Business Intelligence, conţinând principalele aspecte pe care ar trebui să le ia în considerare organizaţiile care doresc să dezvolte aplicaţii de BI. În viziunea celor de la Gartner, lideri sunt acei furnizori de BI care pot implementa soluţiile lor în cadrul celor mai importante companii din lume şi a căror soluţie acceptă o gamă largă de strategii de Business Intelligence.

La rândul său, BITSoftware are peste 10 ani de experienţă în implementarea proiectelor de Business Intelligence: de la cuburile OLAP legate nativ de soluțiile noastre ERP / CRM la soluţii complete de BI, incluzând diverse instrumente care oferă o flexibilitate crescută în procesul de luare a deciziilor. Aplicaţii standard sau soluţii personalizate au fost dezvoltate de specialiştii BITSoftware pentru diverse arii, precum vânzări, aprovizionare, trezorerie, departament financiar (profit & pierdere, analize vânzări, cash-flow, analiză oportunităţi de vânzare etc).

Bucuresti, 02.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *