metalshow

BitDefender va fi prezent si in Media Galaxy

Media Galaxy şi SOFTWIN anunţă încheierea unui parteneriat prin care gama BitDefender 10 pentru calculatoarele Desktop va fi disponibilă în toate cele 13 electrocomplexuri Media Galaxy din ţară. Acest acord completează parteneriatul semnat în 2004, prin care Media Galaxy oferă câte un software antivirus BitDefender, preinstalat la achiziţionarea oricărui calculator DAVIO. În urma colaborării dintre cele 2 companii, peste 50.000 de români şi-au protejat sistemele cu antivirusul românesc.
 
Oficialii BitDefender estimează că până la sfârşitul anului viitor, prezenţa pe rafturi a produselor BitDefender va creşte cu circa 20% numărul total al licenţelor BitDefender, comercializate prin magazinele Media Galaxy.  
BitDefender este prezent pe rafturile a circa 90% din marii retaileri din Vest (Media Markt, Saturn, El Corte Iges, Virgin Megastore, Fnac, Carrefour, Karstadt, Ocean) şi din SUA (OfficeDepot, CompUSA, Frys, etc), fiind cel mai răspândit soft provenit din Europa Centrală şi de Est.
 
„Prin noul parteneriat cu Media Galaxy, BitDefender îşi întăreşte prezenţa şi în piaţa de retail din România, soluţiile noastre de securitate fiind acum disponibile în toate cele 13 electrocomplexuri din ţară. Incluzând în pachetul său tot mai multe funcţii de protecţie, BitDefender 10 continuă să ridice ştacheta în industria producătorilor de soluţii de securitate informatică la nivel mondial. Pe lângă beneficiile tehnice, clienţii BitDefender beneficiază acum de 2 ani de licenţiere, la preţul unuia. În afara produselor Retail, în magazinele Media Galaxy clienţii pot achiziţiona şi pachete de reînnoire pentru licenţele BitDefender Davio Edition”, a declarat Răzvan Vâlceanu,  Regional Channel Manager pentru Europa de Est.

“Lideri pe segmentele pe care operează, Media Galaxy şi BitDefender continuă o colaborare de succes, oferind utilizatorilor din România cele mai performante soluţii şi servicii. Prin acest parteneriat, Media Galaxy işi extinde oferta şi pe segmentul software, din dorinţa de a pune la dispoziţia clienţilor o ofertă completă, care cuprinde pe lângă cea mai variată gamă de produse IT&C şi cele mai competitive soluţii de securitate a datelor.”, a declarat Costin Soare, Purchase Manager, Media Galaxy.

Gama BitDefender 10, prezentă acum şi în Media Galaxy conţine trei soluţii, care se adaptează diferitelor nevoi de securitate ale utilizatorilor de calculatoare. BitDefender Internet Security v10 răspunde cerinţelor de securitate ale unui computer conectat la Internet. Modulele Antivirus, Firewall, Antispam, Antispyware şi Parental Control oferă protecţie completă împotriva tuturor ameninţărilor informatice: viruşi, spyware, spam, încercări de phishing, intruziuni, conţinut web nedorit. BitDefender Antivirus Plus v10 integrează module Antivirus, Firewall, Antispam şi Antispyware într-un pachet de securitate complet, adaptat atât nevoilor utilizatorilor individuali, cât şi companiilor. BitDefender Antivirus v10 este un puternic instrument Antivirus şi Antispyware.

Până la sfarşitul anului, BitDefender vine cu o ofertă specială: licenţă de doi ani la preţ de unul, pentru cele 3 soluţii din suită de produse destinate PC-urilor.  

Bucuresti, 15.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *