free download 78 travel guides written by experts

Bitdefender Total Security 2012 castiga prestigiosul Cnet Editor’s Choice

Bitdefender adaugă în portofoliu unul dintre cele mai prestigioase premii acordate în industria IT&C.

Ediția din acest an a Cnet Editor’s Choice, unul dintre portalurile de top de tehnologie din lume, desemnează antivirusul românesc Bitdefender drept cea mai bună soluție de protecție a datelor.

Suita Bitdefender Total Security 2012 s-a impus la categoria soluțiilor de securitate plătite, devansând concurenți importanți precum Norton Internet Security 2012, McAfee Total Protection 2012, Kaspersky Internet Security 2012 sau ESET Smart Security 5.

”Pentru secțiunea soluțiilor plătite, am decis ca titlul să meargă la Bitdefender, gama Total Security 2012 oferind protecție de cel mai înalt nivel, impact minim asupra performanțelor calculatorului și o gamă foarte largă de caracteristici. Bitdefender Total Security a fost una din primele suite evaluate anul trecut și de la bun început a impresionat prin rezultatele foarte bune în teste. Concurenți puternici precum Norton sau F Secure s-au clasat aproape, însă nu suficient de aproape pentru titlu”, declară Sett Rosenblatt, senior editor Cnet.

Cnet este unul dintre cele mai mari portaluri de tehnologie ale lumii, cu o audiență de peste 90 de milioane de vizitatori unici. Secțiunea ”Reviews” evaluează o paletă foarte amplă de produse de consum, de la automobile la electrocasnice, gadgeturi sau software fiind citită de peste 5,6 milioane de persoane.

”Total Security 2012 reprezintă un punct de cotitură în evoluția produselor consumer Bitdefender. Anul trecut am operat schimbări importante, iar acest titlu ne arată că au fost unele corecte. Trofeul acordat de Cnet demonstrează eficiența tehnologiilor noastre și este o confirmare a faptului că orientarea Bitdefender este aliniată la cerințele pieței și la tendințele industriei”, declară Bogdan Dumitru, CTO Bitdefender.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *