metalshow

BitDefender, singurul antivirus

BitDefender a fost singurul produs de securitate a datelor testat de Virus Bulletin care a descoperit o ameninţare informatică în setul de fişiere considerate a fi neinfectate de catre echipa de testare a prestigioasei organizaţii britanice.

BitDefender a fost la un pas să nu primească certificarea Virus Bulletin 100%, pentru că, scanând un set de fişiere considerate “curate” de către cei de la Virus Bulletin, a fost singurul produs care a semnalat prezenţa unui aplicaţii periculoase. Virus Bulletin a considerat că BitDefender a dat o alarma falsă.
Solicitând verificarea acestui fişier, specialiştii au descoperit că nu era nicidecum curat, ci era infectat de un MultiExploit, o aplicaţie folosită de hackeri pentru a exploata vulnerabilităţi din computerele infectate.

BitDefender a detectat această ameninţare datorită tehnologiei proprietare B-HAVE, care analizează activitatea viruşilor într-un mediu virtual, diferită de modalitatea obişnuită de detecţie, cu ajutorul semnăturilor.

În urma acestei analize, specialiştii Virus Bulletin au acordat BitDefender calificativul 100%, recunoscând corectitudinea verdictului dat de produsul românesc.

Astfel, recent lansata soluţie de securitate pentru desktop BitDefender v.10 a obţinut prima sa certificare VB100%.

"Este o nouă confirmare a valorii tehnologiei BitDefender de detecţie euristică, B-HAVE, şi, de asemenea, o recunoaştere pentru echipa de dezvoltare. Datorita profesioniştilor noştri, ultimele patru generaţii BitDefender pentru staţii de lucru au obţinut toate cerificările Virus Bulletin 100%", a declarat Bogdan Dumitru, BitDefender CTO.  

Londra, 19.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *