free download 78 travel guides written by experts

BitDefender si Punkt NET, o noua alianta online

BitDefender® şi compania Punkt NET au încheiat recent un parteneriat ce are ca scop distribuirea online a întregii game de produse BitDefender la nivel autohton, alături de suportul tehnic aferent.

Ideea portalului are la bază o livrare foarte rapidă, clientul primind serial number-ul necesar rulării produsului ales, imediat după plasarea comenzii. Până la sfârşitul anului 2008 Punkt NET şi-a propus ca prin intermediul acestui site să desfăşoare o amplă campanie de promovare a soluţiilor BitDefender pentru desktop, la preţuri speciale.

„În anul 2008 am devenit parteneri oficiali BitDefender în România, venind astfel în întâmpinarea clienţilor cu unele din cele mai bune soluţii antivirus existente pe piaţa mondială. Oferta noastră de software antivirus se adresează atât utilizatorilor casnici, cât şi marilor companii. Oferim o gamă variată de produse printre care BitDefender Antivirus, BitDefender Internet Security şi BitDefender Total Security, soluţii premiate de marile centre şi laboratoare de analiză mondială. Am considerat necesară această asociere pentru a răspunde astfel problemelor de securitate ridicate de clienţii noştri. Produsele sunt livrate în maxim un sfert de oră de la comanda fermă, prin simplul download de pe site-ul nostru, fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze la sediul nostru”, a declarat Robert Petrache, Director General, Punkt NET.   

Punkt NET va oferi prin suportul dedicat, primul nivel de asistenţă în cazul unor probleme tehnice întâmpinate de clienţi la instalarea şi configurarea produselor BitDefender. De asemenea, poate facilita eventuale parteneriate direct cu firmele interesate în comercializarea în piaţa online a licenţelor BitDefender, aceştia primind suport extins, de la training pana la suport tehnic si materiale de marketing.

„Aşa cum am estimat anterior, avem toate premisele să ne menţinem încrederea că mediul online va deveni una dintre metodele preferate de achizitie ale tot mai multor utilizatori, chiar şi de produse de securitate. Este uşor, rapid şi sigur. Suntem bucuroşi de faptul că am ales alierea cu Punkt Net şi suntem convinşi că mediul online va reprezenta o mai  bună modalitate de a fi aproape de clienţii noştri”, a declarat Bogdan Lupu, Channel Manager România, BitDefender.

Pentru detalii suplimentare despre promoţiile derulate de Punkt Net şi despre produsele gamei BitDefender 2009, vă rugăm să vizitaţi site-ul dedicat, www.bitdefenderantivirus.ro.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *