free download 78 travel guides written by experts

BitDefender si CG&GC reinnoiesc parteneriatul

Companiile BitDefender®, producatorul autohton de solutii de securitate, si CG&GC, unul dintre integratorii de solutii informatice au reinnoit in aceasta luna parteneriatul pentru asigurarea serviciilor de asistenta tehnica privind securitatea datelor la nivel national.

Parteneriatul a fost semnat in anul 2004 si a constat in certificarea departamentului de suport tehnic al CG&GC pentru a asigura asistenta tehnica la nivelul intregii tari pentru toate produsele aflate in portofoliul BitDefender. Certificarile obtinute de catre CG&GC au fost rezultatul unor sesiuni de training intensiv cu diferite module efectuate de catre specialistii BitDefender si incheiate cu sesiuni de examinare. De asemenea, din 2008 compania CG&GC a obtinut din partea BitDefender si certificarea comerciala pentru toate cele 16 filiale, printr-un numar de 28 de specilisti IT, care asigura implementarile on-site la nivel regional si central.             

„Certificarea partenerilor este un proces foarte important al activitatii echipelor de vanzari si suport tehnic. Prin acest proces urmarim ca aptitudinile personalului tehnic si comercial al partenerilor sa se ridice la cele mai inalte standarde, pentru a raspunde celor mai exigente nevoi. Ne ocupam constant sa imbunatatim gama de servicii oferite de BitDefender, timpul de raspuns fata de nevoile clientilor si totodata si acoperirea la nivel national la acelasi nivel calitativ”, declara  Razvan Valceanu, Country Manager.

In urma acestui parteneriat, au rezultat proiecte de anvergura, notabile atat prin volum si complexitate, printre care cele mai importante sunt cele desfasurate pentru Primaria Municipiului Bucuresti, Universitatea Oradea, Complexul Muzeal Bucovina, Consiliul Judetean din Mehedinti, Consiliul Local al Municipiului Craiova, Primaria Botosani, Consiliul Judetean din Botosani.   

“Solutiile de securitate BitDefender imbunatatesc productivitatea angajatilor, reducand costurile de administrare si riscurile de atacuri, permitand un management centralizat, proactiv, prin protectia si controlul statiilor de lucru, al serverelor si al traficului din reteaua companiei. In ultima perioada, companiile mici si mijlocii, si-au manifestat interesul  pentru astfel de solutii de securitate”, concluzioneaza Cornel Giurgea – CEO, CG&GC.

Bucuresti, 06.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *