free download 78 travel guides written by experts

BitDefender Security For Mail Servers a fost votat în topul celor mai bune solutii de securitate

pentru servere mail

Cititorii website-ului Windowsecurity.com au votat BitDefender în topul producătorilor de soluţii de securitate la categoria antivirus pentru e-mail

BitDefender®, dezvoltatorul autohton de soluţii de securitate, a anunţat azi ca produsul BitDefender Security for Mail Servers a fost votat in topul producătorilor de soluţii de securitate de către cititorii site-ului WindowSecurity.com la categoria antivirus pentru e-mail.

Construit pentru servere de mail pe platforme Windows si Unix, BitDefender Security for Mail Servers încorporează tehnologii de detecţie proactivă antivirus, antispyware, antispam, anti-phishing, de filtrare de conţinut şi ataşament pentru a securiza traficul de mail al companiilor şi furnizorilor de servicii internet. Datorită compatibilităţii cu majoritatea platformelor e-mail, soluţia oferă companiilor protecţie eficientă împotriva ameninţărilor informatice şi împotriva încercărilor de furt de date confidenţiale.

“Suntem bucuroşi să fim votaţi de cititorii WindowSecurity.com în topul producătorilor de soluţii antivirus” a spus Vince Hwang, Director Global De Produs al BitDefender. “La BitDefender, construim cele mai bune produse pentru clienţii noştri. Experienţa cititorilor, şi a clienţilor finali care folosesc soluţiile noastre reprezintă testul final al performanţei Acest premiu demontrează că satisfacem nevoile de securitate ale clienţilor noştri prin soluţii care asigură protecţie superioară completă.

Website-ul WindowSecurity.com efectuează lunar chestionare pentru a evidenţia produsele de securitate preferate de admistratorii de reţele pentru fiecare categorie în parte. Premiile sunt acordate exclusiv prin votul cititorilor website-ului.

“Premiul Alegerea cititorului oferă vizitatorilor posibilitatea de a vota produsele pe care aceştia le consideră cele mai bune in categoria respectivă”, spune Sean Buttigieg, Director general www.WindowSecurity.com. Utilizatorii acestui site sunt specialişti în domeniul lor care folosesc diverse soluţii de securitate la locul de muncă. Premiul reprezintă o distincţie a excelenţei, o recunoaştere din partea specialiştilor din industrie”.

Bucuresti, 26.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *